BedrijfsYoga

Wil je meer weten over BedrijfsYoga? Je vind hier alle informatie over Yoga op het werk. Ben je benieuwd en wil je een offerrte aanvragen? Neem dan contact met mij op.

Contact opnemen

Wat houdt BedrijfsYoga in?

Bedrijfsyoga, yoga op het werk of kantooryoga is een vorm van yoga die wordt beoefend op kantoor. Bij Google en Apple starten medewerkers de werkdag met yogaoefeningen. Ook defensie en verschillende hogescholen hebben standaard 1 keer in de week een yogales.​ En dat is niet voor niets.

Yoga zorgt voor de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Bedrijfsyoga kan eenmalig gegeven worden als “break” tijdens een intensieve dag vol trainingen, maar ook wekelijks. Op de mat of als korte opkikker halverwege de dag vanachter het bureau op een stoel. Zowel offline als online is mogelijk. 

Is Yoga op het werk
iets voor jouw bedrijf?

Wat doe jij als bedrijf om je medewerkers te laten ontspannen? Is er ruimte om even niet aan te staan? Is er aandacht voor een relaxte en goede sfeer? 

New Life Yoga helpt bedrijven om de juiste balans tussen presteren en ontspannen te vinden. 

Yoga zorgt niet alleen voor meer focus, minder stress en meer productiviteit. Het zorgt ook voor minder ziektverzuim en meer creativiteit.

Wil jij dit? En daarbij een blij en vitaal team? 

 

Ja, dat wil ik