Over
Sonja

In 2006 ben ik als psycholoog mijn eigen praktijk gestart in Zoetermeer. Als je mij toen gezegd had waar ik nu zou staan, had ik je nooit geloofd, mogelijk wel uitgelachen..

 

Ondertussen heb ik me de laatste jaren als hypnotherapeut, coach en yogadocent ontwikkeld.

Ik vind het heerlijk om veel tegelijkertijd te doen en kan dus gemakkelijk van de hak op de tak springen. Mijn klanten zeggen dat ze niet het idee hebben dat ik een therapeut ben, ik ben niet zweverig en sta met beide voeten op de grond. Ze voelen zich snel op hun gemak bij mij en kunnen zich daarom snel openstellen voor de adviezen.

Ik ben altijd positief en denk in mogelijkheden. 
Bij New Life Yoga geef ik privélessen. Mijn expertises zijn Yin Yoga, Yoga Nidra en Meditatie. Uit je hoofd en naar je lichaam. Daarnaast ben ik zoals gezegd ook hypnotherapeut. Privélessen zijn los te boeken of maak gebruik van een VIP Abonnement. Hierbij volg je naast de groepslessen 1 keer per maand een privéles. 

Privélessen zijn doordeweeks en overdag. 

Lena C.
De yogalessen van Sonja vind ik superfijn en ik kijk er dan ook iedere keer weer naar uit. Yogales betekent voor mij een fit lijf en een rustig hoofd. Even een moment voor mijzelf. De lessen van Sonja zijn een combinatie van dynamische oefeningen en rustpunten. Zij zorgt voor afwisseling en uitdaging in de lessen. Zij pusht niet maar laat je op je eigen grenzen letten. Je voelt dat je kracht en soepelheid opbouwt. Daarbij wordt het nooit saai, omdat Sonja regelmatig nieuwe oefeningen bedenkt. Aan het einde van de les komt altijd de beloning na het harde werken: De ontspanningsoefening en een kopje thee.Kortom: Sonja geeft les met pit en zachtheid, met actie en rust.
Aanrader.

Bij wie kom jij op het matje?

Margo

Yogatherapeut

Easy Flow

Nidra

Qigong

 

Marco

Flow Yoga

Breath Yin

Samantha

Yin Yoga

 

Ria

Easy Flow

Eliza

Invaldocente

Privélessen

Bernanda

Yin Yoga

StoelYoga

Privélessen

Sonja

Easy Flow

Privélessen

Marjoleine

Invaldocente

Privélessen

Bodhi

Zenmaster

Rozemarijn

Yin Yoga

Privélessen