Qigong – Tao Chi Gong

Leer in 10 avonden deze Qiong vorm die kracht, souplesse en concentratie creëert. Tao Chi betekent de weg van de levensenergie. 

Reserveer je plek

Wat houdt deze cursus in?

Qiong is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Door regelmatig beoefenen van Qigong leer je vastzittende energie in het lichaam vrij te maken, oude energie af te voeren en nieuwe energie op te nemen. Qigong helpt je lichaam en geest gezond te maken en te houden. Qigong heeft een zeer positieve werking op mentaal en fysiek niveau. Een van de balangrijkste aspecten van Qigong is het ontwikkelen van een scherp bewustzijn.

 

De Tao Chi Gong is een vorm die de meridianen activeert. Yin en Yang worden in balans gebracht en gehouden. Je lichaamshouding verbetert en pezen, spieren en wervelkolom worden sterkt en soepel. De bewegingen worden langzaam en vloeiend en met aandacht uitgevoerd.

Na elke les krijg je een PDF met instructies en een video met de oefeningen die we gedaan hebben. Zo kan je thuis oefenen voor de volgende les. 

Na deze 10 avonden ben je in staat de Tao Chi Gong zelfstandig uit te voeren. Je ontvangt een complete hand-out waarin je alles nog rustig kunt nalezen.

Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. 

Extra informatie

Wanneer
Vanaf 4 september 10 woensdagavonden van 19:00 – 20:30 uur

 

Investering
349 euro voor 10 avonden. Inclusief Hand-out, thee en lekkers. 


Door wie
Margo Geelhoed: Yogatherapeut, Qigong instructeur en eigenaar van New Life Yoga

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12. 


Vragen: info@newlifeyoga.nl


….