Workshops & Specials

Regelmatig zijn er workshops die jou verder kunnen helpen. Ook zijn er regelmatig specials. Deze specials zijn vaak langer dan een gewone les. en altijd bijzonder. Alle workshops & specials zijn ook toegankelijk voor niet-leden.

 

ZONDAG 16 APRIL 2023 VAN 09:15 – 09:45: Ouder en Kind Yoga

In deze Ouder Kind Yogaspecial ontdekken we met ons lijf verschillende vervoersmiddelen. Hoe beweegt een boot? Hoe kun je een fiets nadoen met zijn tweeën?
 
De workshop wordt verzorgd door zang/muziek/yogadocente Mirjam van der Beek van Gelderen samen met haar dochtertje Cheyenne Savannah. De les is bedoeld voor kinderen van 2-6 jaar met hun ouders samen. Meer informatie over de docent: www.mirjamvanderbeek.nl
 
Investering: € 10,00 per koppel
Extra kind 5 euro. Stuur in dat geval een mailtje naar info@newlifeyoga.nl
 
Leeftijd: 2 t/m 6 jaar
 
Locatie: Scheglaan 12, Zoetermeer
 
ZONDAG 16 APRIL 2023 VAN 11:15 – 12:15: ZwangerschapsYoga
 
Yoga aangepast op je zwangere lichaam. Geen intense draaiingen en buigingen, maar oefeningen die je lichaam sterker maken. Zo wordt het dragen van de baby vergemakkelijkt. Er is aandacht voor de houding en ook het bekken komt veel aan bod. Je bekken staat tijdens de zwangerschap namelijk extra onder druk.
 
Yoga doet veel voor je mentale welzijn. Het versterkt je zelfvertrouwen, je voelt je grenzen beter en je leert hoe je je gedachten kalmeert en spanning loslaat. Zo doorloop je de zwangerschap en bevalling met (meer) zelfvertrouwen en rust.
 
Bovendien leer je andere aanstaande moeders kennen, die straks kinderen van dezelfde leeftijd hebben.
 
In principe kan iedere zwangere meedoen aan zwangerschapsyoga. Ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan. De oefeningen zijn laagdrempelig en niet gericht op presteren.
 
Investering: € 13,50
 
Locatie:Scheglaan 12, Zoetermeer
 
 
Reserveer hier je plek