Yogatherapie

Lukt het je niet om te ontspannen?
Je hoofd draait overuren. Gek word je ervan.

Wat Yoga Therapie inhoudt

Wil jij aan de slag met jezelf?

Zelfs als al je werk gedaan is voel je nog onrust. Je slaapt slecht. Je lijf protesteert steeds meer.
Je bent futloos en chagrijnig. Je weet dat dit zo niet verder kan.
Ontspannen en je uitdagingen naast je neerleggen lukt vooral met een paar wijntjes. Die lust ik ook wel!
Dat is geen oplossing natuurlijk, dat weet jij ook.
Maar wat dan wel?

Is Yoga Therapie
iets voor jou?

Hoe kan je voortaan ontspannen in je dagelijks leven? Alle emoties maken het er niet makkelijker op. In een individueel traject ontdek je precies wat de oorzaken zijn van jouw onrust en leer je je lichaam en energie op een diep niveau kennen.

In deze lichaamgerichte therapie ontdek je met persoonlijk afgestemde Yogahoudingen, Qigong, meditaties, ademtechnieken en coaching de taal van je eigen lichaam.

En dat op een ‘met-twee-poten-in-de-klei’ manier.

Je bent energieker, blijer en gezonder. Je gaat meer ontspannen door het leven en kan uitdagingen weer aan. Klinkt goed?

Ben jij klaar voor Yoga Therapie?

Lees de ervaringen van mensen die jou voor zijn gegaan. Ben je nieuwsgierig, maar heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

Reserveer hier je intake

Karin S.

“Ik heb lichamelijke spanning los kunnen laten, slaap beter en heb zodoende meer energie. Hoewel ik het nog lastig vind geef ik beter mijn grenzen aan. Ik heb veel gehad aan de fijne en rustige manier van coaching en de ontspanningsoefeningen. Ik vond de persoonlijke begeleiding zeer goed.”

Anoniem

“Ik heb meer rust in mezelf gevonden en daardoor ook minder last van fysieke stress en angst klachten.
Dit heeft mij een hele sterke basis heeft gegeven om vanaf hier verder te gaan om het leven te ontdekken. Maar ook mijn ademhaling is verbeterd (ik adem nu automatische veel meer naar mijn buik i.p.v. heel hoog in mijn borst) en mijn lichaam is sterker geworden waardoor ik onder andere geen rugklachten meer heb als ik in de ochtend opsta.”

Henny H.

“Margo is een ontzettende lieverd die heel goed naar je luistert en geen oefeningen opdringt. Ze weet precies wat goed voor je is. Ik heb vooral veel gehad aan de ademoefeningen. Ik heb nu meer rust in mijn lichaam en weet dat ik trots op mezelf mag zijn. Ik geef dit traject dan ook een 9.”

Lisette P.

“Na jaren van trajecten welke ik heb gevolgd ivm mijn rugklachten, was deze yoga-therapie voor mij het medicijn. Ik heb goed uitvoerbare oefeningen geleerd. Ook een truc om deze altijd en overal uit te kunnen voeren. Vooral de totale staat van ontspanning tijdens de yoga nidra sessies, hebben mijn rug veel goed gedaan. k geef het traject een cijfer 9, De begeleiding is heel fijn, altijd was Margo bereikbaar, de yoga-ruimte is fijn ingericht en er was altijd tijd voor een persoonlijk praatje.

Hanneke

“Toen ik net overwerkt was begon ik met yogatherapie bij Margo. Die dagen was ik zoveel rustiger dan andere dagen. Ik leerde echt uit te rusten, naar mijn lichaam te luisteren en heb veel aan de ademhalingstechnieken gehad. Ook leerde ik de kracht van yoga nidra kennen, hier had ik voorheen nooit het geduld voor. Daarbij is Margo een heel nuchter en fijn persoon om bij in de buurt te zijn. Ik kon altijd alles bij haar kwijt en mocht haar altijd contacten en kreeg dan goed advies. Yogatherapie is echt een aanrader, zeker als je middenin een burn-out zit! 

Leyla

“De yogatherapie was een waardevolle ervaring die mijn verwachtingen heeft overtroffen. Het heeft me niet alleen geholpen mijn lichaam te versterken en mijn flexibiliteit te vergroten, maar ook om een dieper niveau van innerlijke rust en welzijn te bereiken. Margo was bekwaam en attent, en de sfeer tijdens de sessies was ontspannen en ondersteunend. Hoewel er ruimte is voor verdieping van theoretische kennis, heeft het traject mijn algemene tevredenheid overtroffen. Ik zou deze yogatherapie zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn.”

Evelyne S.

“De Yogatherapie is fijn, mooi en waardevol geweest. De begeleiding van Margo is heel prettig en persoonlijk, ze luistert echt naar je en maakt oefeningen voor jou op maat die bij je passen. De Yoga Nidra was voor mij nieuw en is een hele positieve aanvulling op de Yoga die ik kende. Ook heel fijn dat ik alle sessies en oefeningen per mail heb gekregen en op elk moment even kan nalezen.

Jolanda van D.

“Door de persoonlijke aanpak van Margo heb ik me 6 weken lang heerlijk laten onderdompelen in de yogatherapie én het huiswerk actief opgepakt. Ze voelde aan welke oefeningen ik nodig had. Een mooi cadeau voor mezelf  en een aanrader voor velen die meer ontspanning willen vinden.“

Sven.

“Ik heb geen moment spijt dat ik dit traject ben ingestapt. Het is geen standaard traject waarbij er een ‘standaard’ lesprogramma wordt gevolgd. De lessen werden aangepast aan mijn behoeftes en wensen, wat dit programma uniek maakt. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst nogmaals gebruik zal maken van dit traject.”

Nathalie D.

“Margo heeft me gegeven wat ik nodig had op het juiste moment. Ik kwam in een positieve spiraal die nog steeds vruchten afwerpt. Dank je wel!Ik kan nu naar de toekomst kijken en verder bouwen, in plaats van blijven hangen in het verleden. Ik kan bewuster genieten van mijn gezin, werk en de kleine dingetjes in het leven.”

Wanda G.

“De persoonlijke aanpak van Margo om de focus op mij en mijn welzijn te richten, en ook nog in mijn tempo, vond ik heel prettig. Het heeft me geleerd meer bewust bezig of juist niet bezig te zijn. Om lief te zijn voor mezelf.

Ariette H.

“Ik had geen grote doelen om aan te werken en toch is er zoveel met me gebeurt! Na de uitgebreide intake voelde ik al dat er “dingen werden wakker gemaakt”.  Door de wekelijkse ademsessies en schrijfopdrachten (die voor jezelf zijn en blijven)  kwam ik diep in mezelf en heb ik mezelf echt beter leren kennen. Mijn doel was vooral spierkracht opbouwen en yogahoudingen beter uitvoeren. Dit is zeker gelukt, maar wat ik vooral heb geleerd is acceptatie. Acceptatie van het moment, van beperkingen. Ook heb ik de kracht van de Yoga Nidra ervaren, iets waar ik me ook niet helemaal aan kon overgeven. Margo begeleidt de sessies op een hele natuurlijke manier!  Heel liefdevol, met humor en super praktisch!!! I“

Esther A.

“Ik heb vooral weer geleerd rust te ervaren en echt te ontspannen. Dat was toch lang geleden. Ik heb vooral veel gehad aan de sessies Yoga Nidra. Ik ging licht, rozig en ontspannen naar huis.“

Patricia.

“Heel fijn en leerzaam traject. Margo, bij deze nogmaals bedankt voor de fijne begeleiding, uitleg en coaching. Het heeft me rust, inzicht en ontspanning gegeven.”

Jan B.

“Het traject heeft mijn verwachtingen overtroffen Ik had niet verwacht dat ik zo in mijn mindset zou veranderen.De insteek was om vooral meer rust te brengen om in vertrouwen fysiek aan de slag te gaan. Ik voelde mij elke week zekerder worden. Ik kreeg vertrouwen in mijn lichaam, meer rust en meer bewustwording in wat ik voel, wat ik kan en hoe ik denk. Ik mocht in vertrouwen loslaten en in flow komen met mijn lijf. Margo nam mij met heel veel geduld, warmte en liefde mee in het hele proces. Daarnaast zijn de gesprekken en adviezen zeer waardevol.”

Sabine S.

“De locatie is top, de begeleiding is zeer persoonlijk en op maat. Margo weet een hele veilige sfeer te creëren waar volgens mij iedereen zich thuis voelt. Margo voelde heel goed aan wat ik mentaal en fysiek nodig had. De vitaliteit die ik gedurende het thuiswerken was kwijtgeraakt is weer helemaal terug. Ik maak in de ochtend weer een positieve start”.