Yogatherapie

Therapeutische Yoga is een mooie vorm van therapie die de mens steunt in zijn eigen herstelproces, zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Therapeutische Yoga is perfect om de balans tussen lichaam, geest en hart te herstellen. Je wordt heel bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld.

Yogatherapie is o.a. geschikt voor mensen met

  • rug, nek en schouder klachten
  • burn out
  • slaapstoornissen
  • chronische pijn
  • astma
  • depressie
  • zwakke bekkenbodem
  • rugpijn of bilpijn met uitstraling naar een been

Yogatherapie is ondersteunend en geen vervanging voor de reguliere geneeskunde. Met yogatherapie leer je je eigen lichaam en energie diepgaand kennen. Je onderzoekt waar je klachten vandaan komen en samen passen we de oefeningen hierop aan.

Yogatherapie begint met het inzichtelijk krijgen waar de disbalans zit en wat de lichamelijk en mentale situatie zijn op het moment. Samen creëren we een programma op maat.

In een uitgebreide kennismakingssessie, van 1 tot anderhalf uur proberen we inzichtelijk te krijgen waar de disbalans zit en hoe we daaraan kunnen werken. Er wordt vervolgens een persoonlijk yoga-programma op maat opgesteld met yoga-houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanning en meditaties. Sessies worden bij voorkeur in de studio, maar kunnen ook thuis of op kantoor worden gegeven. Yogatherapie-sessies worden gegeven door Margo Geelhoed.

De sessies duren 60 minuten:

1 losse sessie      €    65,00
6 sessies                €  360,00
10 sessies             €  550,00

Stuur bij interesse voor de Yoga Therapie een mail naar Margo via info@newlifeyoga.nl.

Bij een losse sessie wordt er geen behandelplan gemaakt, maar een les gegeven speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Dit is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening. Van Yoga Nidra tot Strong (flow) Yoga, maar ook Yoga met het Wiel is mogelijk.

Wil jij een Yogaserie die aansluit bij jouw Ayurvedische constitutie? Naar aanleiding van een vragenlijst lopen we tijdens de privesessie een speciaal voor jou gemaakte serie door.

Het kan ook zijn dat een groepsles een te grote stap is. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of misschien maak je je zorgen om een blessure. Een 1 op 1 Yogales helpt je hier op een ontspannen manier overheen. Of misschien heb je geen tijd voor een groepsles. Of heb je liever les waar en wanneer het jou uitkomt.

Bestel hier je Personal Yogales….