Yogatherapie

Lukt het je niet om te ontspannen?

Je hoofd draait overuren. Gek word je ervan.

Zelfs als al je werk gedaan is voel je nog onrust.
Je slaapt slecht.
Je lijf protesteert steeds meer.
Je bent futloos en chagrijnig.
Je weet dat dit zo niet verder kan.
Ontspannen en je uitdagingen naast je neerleggen lukt vooral met een paar wijntjes. Die lust ik ook wel!
Dat is geen oplossing natuurlijk, dat weet jij ook.
Maar wat dan wel?
Hoe kan je voortaan ontspannen in je dagelijks leven? Alle emoties maken het er niet makkelijker op.
Met Yogatherapie & Coaching ontdek je precies wat de oorzaken zijn van jouw onrust en leer je je lichaam en energie op een diep niveau kennen.
Persoonlijk afgestemde houdingen, meditaties, ademtechnieken en coaching helpen je om de taal van je eigen lichaam goed te begrijpen.
En dat op een ‘met-twee-poten-in-de-klei’ manier.
Je bent energieker, blijer en gezonder. Je gaat meer ontspannen door het leven en kan uitdagingen weer aan.

Klinkt goed?

New Life Yoga Personal Yoga

Hanneke: “Toen ik net overwerkt was begon ik met yogatherapie bij Margo. Die dagen was ik zoveel rustiger dan andere dagen. Ik leerde echt uit te rusten, naar mijn lichaam te luisteren en heb veel aan de ademhalingstechnieken gehad. Ook leerde ik de kracht van yoga nidra kennen, hier had ik voorheen nooit het geduld voor. Daarbij is Margo een heel nuchter en fijn persoon om bij in de buurt te zijn. Ik kon altijd alles bij haar kwijt en mocht haar altijd contacten en kreeg dan goed advies. Yogatherapie is echt een aanrader, zeker als je middenin een burn-out zit!

Evelyne Sassen: “De Yogatherapie is fijn, mooi en waardevol geweest. De begeleiding van Margo is heel prettig en persoonlijk, ze luistert echt naar je en maakt oefeningen voor jou op maat die bij je passen. De Yoga Nidra was voor mij nieuw en is een hele positieve aanvulling op de Yoga die ik kende. Ook heel fijn dat ik alle sessies en oefeningen per mail heb gekregen en op elk moment even kan nalezen.

Wanda Gram:“De persoonlijke aanpak van Margo om de focus op mij en mijn welzijn te richten, en ook nog in mijn tempo, vond ik heel prettig. Het heeft me geleerd meer bewust bezig of juist niet bezig te zijn. Om lief te zijn voor mezelf.

Sabine Schouten (LOOPBAAN- EN MOBILITEITSADVISEUR | STRESS EN BURN-OUT COUNSELOR: “De locatie is top, de begeleiding is zeer persoonlijk en op maat. Margo weet een hele veilige sfeer te creëren waar volgens mij iedereen zich thuis voelt. Margo voelde heel goed aan wat ik mentaal en fysiek nodig had. De vitaliteit die ik gedurende het thuiswerken was kwijtgeraakt is weer helemaal terug. Ik maak in de ochtend weer een positieve start”.

Jan Bominaar: “Het traject heeft mijn verwachtingen overtroffen Ik had niet verwacht dat ik zo in mijn mindset zou veranderen.
De insteek was om vooral meer rust te brengen om in vertrouwen fysiek aan de slag te gaan. Ik voelde mij elke week zekerder worden. Ik kreeg vertrouwen in mijn lichaam, meer rust en meer bewustwording in wat ik voel, wat ik kan en hoe ik denk. Ik mocht in vertrouwen loslaten en in flow komen met mijn lijf. Margo nam mij met heel veel geduld, warmte en liefde mee in het hele proces. Daarnaast zijn de gesprekken en adviezen zeer waardevol.”

Patricia: “Heel fijn en leerzaam traject. Margo, bij deze nogmaals bedankt voor de fijne begeleiding, uitleg en coaching. Het heeft me rust, inzicht en ontspanning gegeven.”

Jolanda van Diemen: Door de persoonlijke aanpak van Margo heb ik me 6 weken lang heerlijk laten onderdompelen in de yogatherapie én het huiswerk actief opgepakt. Ze voelde aan welke oefeningen ik nodig had. Een mooi cadeau voor mezelf en een aanrader voor velen die meer ontspanning willen vinden.

Esther Alblas: “Ik heb vooral weer geleerd rust te ervaren en echt te ontspannen. Dat was toch lang geleden. Ik heb vooral veel gehad aan de sessies Yoga Nidra. Ik ging licht, rozig en ontspannen naar huis.

Ariëtte Prince Hekman: De personal yoga zou ik iedereen willen aanraden. De sessies zijn persoonlijk afgestemd! Ik had geen grote doelen om aan te werken en toch is er zoveel met me gebeurt! Na de uitgebreide intake voelde ik al dat er “dingen werden wakker gemaakt”. Door de wekelijkse ademsessies en schrijfopdrachten (die voor jezelf zijn en blijven) kwam ik diep in mezelf en heb ik mezelf echt beter leren kennen. Mijn doel was vooral spierkracht opbouwen en yogahoudingen beter uitvoeren. Dit is zeker gelukt, maar wat ik vooral heb geleerd is acceptatie. Acceptatie van het moment, van beperkingen. Ook heb ik de kracht van de Yoga Nidra ervaren, iets waar ik me ook niet helemaal aan kon overgeven. Margo begeleidt de sessies op een hele natuurlijke manier! Heel liefdevol, met humor en super praktisch!!! I