Klank en Reiki

Klank & Reiki gaat over ieders eigen unieke trilling en energie. Beiden zijn helende energieën die werken op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Reserveer je plek

Workshop

Wat houdt de workshop in?

Tegenwoordig zien we steeds meer dat de bijzondere, trillingsverhogende klanken van klankschalen worden gebruikt als methode om bijvoorbeeld te ontspannen, bij een meditatie of in een holistische behandeling. Klankschalen zijn er van groot naar klein en hebben allemaal een unieke eigen trilling en geluid. Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat, worden onze organen en weefsels gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klank voortbrengt. Het heeft een harmoniserend en rustgevend effect op lichaam en geest.

Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Reiki (Rei en Ki) is het Japanse woord voor universele levensenergie Het is een oude Japanse heelkunst. Reiki versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht bij stress en spanningen. Een samenspel van twee mensen, afgestemd op de behoefte van de persoon die het ontvangt, geeft rust in het lichaam en de geest!

Extra informatie

Wanneer
De volgende zaterdagen

6 juli van 10:00 – 11:30 uur

17 augustus van 10:00 – 11:30 uur

9 november van 13:00 – 14:30 uur

7 december van 10:00 – 11:30 uur

Investering
25,00 euro per sessie

 

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl

Er is beperkt plaats dus reserveer op tijd.

Leden reserveren via het ledenportaal of de App.

Alie:”Wat een prachtige reis. De totale ontspanning door de klanken in combinatie met de Reiki behandeling hebben nog lang doorgewerkt. Dit heeft mij heel veel goed gedaan.”