Over
Eliza

Mijn naam is Eliza, 42 jaar, woon in Leidschenveen met Bjorn en onze katten Foxy & Lex en er lopen wat kippen en wat schapen rond. Ik ben openhartig, sensitief en enthousiast en dat zie je, naast mijn persoonlijke ervaring, terug in mijn yogalessen.

 

Ik laat je voelen waar je grens zit en hoe je die bewaakt.

Yoga is de reis met jezelf, in jezelf en over jezelf. Ik kom van een burnout en depressie bij de politie en heb mezelf in die periode pas echt leren kennen en ontdekt waar mijn vuurtje van gaat branden. Dat is yogales geven, coaching en trainen. 

Mijn restorative yogalessen staan voor ultieme ontspanning met een vleugje humor. 

Echt een moment van zorgzame aandacht voor jezelf. Alweer 15 jaar doe ik aan diverse vormen van yoga, maar restorative en yin yoga hebben echt mijn hart gestolen. Yoga betekent voor mij een momentje voor mezelf, soms ook kracht en balans trainen, ultieme ontspanning, het verkennen en bewaken van fysieke en mentale grenzen en steeds opnieuw voelen wat het lichaam nodig heeft. Maar ook ruimte durven geven aan emoties. Naast yogalerares ben ik ook HSP coach voor hoogsensitieve pleasers die naarstig op zoek zijn naar meer rust en balans. En tot slot begeleid ik rokers naar een rookvrij leven als ervaringsdeskundige trainer en coach. 

 
Bij New Life Yoga ben ik in overleg beschikbaar voor privélessen.

Judith
De lessen van Eliza brengen mij veel ontspanning. Het gehaaste gevoel en de spanning in mijn nek en schouders was weg na de les. Eliza geeft op een hele fijne manier les. Het zijn niet alleen de oefeningen die ze doet, maar ze leert je ook hoe je met grenzen en keuzes om kan gaan. Het voelt heel veilig en vertrouwd.

Bij wie kom jij op het matje?

Margo

Yogatherapeut

Easy Flow

Nidra

Qigong

 

Marco

Flow Yoga

Breath Yin

Samantha

Yin Yoga

 

Ria

Easy Flow

Eliza

Invaldocente

Privélessen

Bernanda

Yin Yoga

StoelYoga

Privélessen

Sonja

Easy Flow

Privélessen

Marjoleine

Invaldocente

Privélessen

Bodhi

Zenmaster

Rozemarijn

Yin Yoga

Privélessen