Klankreis 

de 4 elementen 

 

Tijdens deze avond maken we met klanken en trillingen een reis naar binnen. De vier elementen water, vuur, lucht en aarde worden vertaald in klank en zorgen voor een diepe ontspanning en unieke ervaring. Elektronische en live muziek worden gecombineerd om je op reis te begeleiden terug naar jouw prachtige kern.

Reserveer je plek

Workshop

Wat houdt de workshop in?

Bij de start van de avond mag je lekker gaan liggen en het jezelf comfortabel maken. Een begeleide meditatie helpt je om te landen en zakken in je lichaam. Laat je vervolgens meevoeren met de klanken en trillingen van verschillende instrumenten.

De vier elementen staan hierbij centraal. Het element water helpt om bij je gevoel te komen. Het element vuur maakt vervolgens jouw vuur en levensenergie wakker. Lucht zorgt daarna voor ruimte en vrijheid. We eindigen de avond met het element aarde – je mag terugkeren naar jouw basis, jouw unieke kern.

Tijdens de klankreis zal je isotronic beats horen. Dit zijn bepaalde geluidsgolven die verschillende stemmingen kunnen opwekken. Zo worden deze geluidsfragmenten vaak gebruikt om beter te kunnen slapen, minder stress te ervaren of om je beter te kunnen concentreren.

Daarnaast hoor en ervaar je verschillende live instrumenten. Zoals Tibetaanse en kristallen klankschalen, ocean drum en gongs. In overleg worden er klankschalen of stemvorken op je lichaam geplaatst zodat je de vibraties kan voelen.

Achteraf is er een kopje thee en de mogelijkheid om ervaringen te delen.

Over Bertin

Bertin Bom (Ambient Meditatie Nederland)

Muziek en meditatie horen thuis in mijn leven: ze houden me rustig en in balans. Ik ben mijn hele leven al DJ en produceer sinds een paar jaar ook ambient muziek. Hiervoor heb ik mijn bedrijf Ambient Meditatie Nederland opgericht. Ik verzorg klankschaalmassages, klankreizen, ambient meditatie workshops, yoga nidra sessies en mindfulness trainingen. Meer informatie: https://www.ambientmeditatie.nl/

Extra informatie

Wanneer

Vrijdag 19 april 19:30 – 21:30 uur

Prijzen
Investering : € 30,00

 

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl

Er is beperkt plaats dus reserveer op tijd.

Leden reserveren via het ledenportaal of de App.

Alie:”Wat een prachtige reis. De totale ontspanning door de klanken in combinatie met de Reiki behandeling hebben nog lang doorgewerkt. Dit heeft mij heel veel goed gedaan.”