Over
Marjoleine

Als kind voelde ik me al anders dan anderen en wist intuïtief dat er iets voor me weggelegd was.  Wat dit precies was wist ik toen nog niet, maar dat ik mensen wilde helpen was wel duidelijk. Zo lang als ik me kan herinneren ben ik een luisterend oor, iemand waar je bij terecht kunt. Het voelt als een tweede natuur voor mij en geeft me energie. 

 

 

In 2006 is mijn Yoga reis begonnen en volgde ik als eerste de opleiding PowerYoga. 

Deze dynamische vorm trok mij toen heb meeste aan. Poweryoga richt zich op kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Later ben ik mij gaan verdiepen in  andere opleidingen: Kinderyoga, Pralaya Yoga (die zich vooral richt op de zwakste schakel in je lichaam), Yin Yoga, Restorative Yoga en Stoelyoga. Naast Yoga opleidingen rondde ik ook een Meditatie, Mindfulness en Reiki opleiding af.

Bij New Life Yoga geef ik samen met Ariëtte regelmatig ‘Klank & Reiki‘ sessies.

Alle kennis die ik heb opgedaan zet ik nu om in doen.

Zo hoop ik een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen. Ik ben ook super blij vrijwilliger te zijn bij het Maja Anjohuis.  Een warme plek voor (ex-)kankerpatiënten en hun naasten.

Zinvol werk doen en mijn missie uitvoeren, geven mij voldoening en doen mijn verlangen uitkomen. Dagelijks werken vanuit intuïtie en puur verlangen. Datgene wat ik in mijn hart voel, kan ik vertalen naar mijn hoofd.

Volledig in verbinding met mijn authentieke zelf!

Zit jij tysiek, mentaal en/of emotioneel vast?
Ontdek hoe jij jezelf kan helen. Ik begeleid je heel graag met Yoga, Reiki en Mindfulness.

 

Bij New Life Yoga ben ik beschikbaar op de maandag en vrijdag voor privélessen.

Wat je dromen ook zijn, welke obstakels je tegenkomt, iedereen heeft de kracht de regie van zijn eigen leven te pakken.

Annemiek M.
Marjolein is een enthousiaste, krachtige en warme vrouw. Ze heeft een fijne energie die prettig voelt waardoor ik mij ook direct welkom voel en in verbinding ben. Door haar oprechte interesse in mij als mens, voel ik dat ik er mag zijn en durf ik mij kwetsbaar op te stellen.Tijdens de klankschaal en reiki sessies voelt Marjolein zelf heel goed aan waar ik die dag energie kan “gebruiken”. Daar zijn geen woorden voor nodig. Echt heel bijzonder altijd om dat te mogen ervaren. Marjolein is een prachtig mens!

 

 

Bij wie kom jij op het matje?

Margo

Yogatherapeut

Easy Flow

Nidra

Qigong

 

Marco

Flow Yoga

Breath Yin

Samantha

Yin Yoga

 

Ria

Easy Flow

Eliza

Invaldocente

Privélessen

Bernanda

Yin Yoga

StoelYoga

Privélessen

Sonja

Easy Flow

Privélessen

Marjoleine

Invaldocente

Privélessen

Bodhi

Zenmaster

Rozemarijn

Yin Yoga

Privélessen