Over
Rozemarijn

Zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met sporten en bewegen. Daarnaast heb ik de pabo gedaan en heb bijna 30 jaar lesgegeven op basisscholen, met name kleuters en groep 3.

 

Mijn passies voor lesgeven en sporten kwamen samen toen ik sportopleidingen ging doen. .

Ik ben gestopt met lesgeven in het basisonderwijs en richt me nu op lesgeven in de sportwereld. Ik geef verschillende lesmills programma’s, maar Yoga is mijn grootste liefde. Ik heb eerst twee opleidingen gedaan: Poweryoga en Vinyasa. Ik vind het heerlijk om verschillende houdingen achter elkaar in een mooie flow te doen. Ik merkte dat mijn lichaam en geest ook behoefte hadden aan een meer zachte kant. Deze zachte kant vond ik bij Yin Yoga. Meer rust in mijn lijf en hoofd.

Elk lichaam is anders en hoe mooi is het om daarmee aan de slag te gaan. 

Door mijn Pabo achtergrond kan ik goed uitleggen. Het is een cadeautje om mensen te helpen om zichzelf uit te dagen in verschillende houdingen. Altijd met zachtheid en respect voor het lichaam.

Ik luister goed en denk graag met je mee. Waar heb jij behoefte aan en waar wil je in groeien?  Zelf ben ik nog lang niet uitgeleerd. Iedereen bewandeld zijn eigen yogapad. Ik zie het als een voorrecht om een stukje op jouw pad mee te lopen.

Bij New Life Yoga ben ik beschikbaar op dinsdagochtend en donderdagochtend voor privélessen.

Diana D.
Al jaren volg ik de lessen van Bernanda en na elke les voel ik me weer helemaal opgeladen voor de dag. Ze neemt je echt even mee uit het dagelijks leven om weer dichter bij jezelf te komen. Elke oefening begeleidt ze zodanig met haar rustige stem dat heel de les als een lange meditatie aanvoelt. En de oefeningen toch zodanig krachtig zijn dat je je lichaam voelt versterken. Ik kijk er steeds weer naar uit om naar haar lessen te gaan.

Bij wie kom jij op het matje?

Margo

Yogatherapeut

Easy Flow

Nidra

Qigong

 

Marco

Flow Yoga

Breath Yin

Samantha

Yin Yoga

 

Ria

Easy Flow

Eliza

Invaldocente

Privélessen

Bernanda

Yin Yoga

StoelYoga

Privélessen

Sonja

Easy Flow

Privélessen

Marjoleine

Invaldocente

Privélessen

Bodhi

Zenmaster

Rozemarijn

Yin Yoga

Privélessen