Over
Bernanda

Ook ik begon eens met mijn eerste yogales. In 2008 om precies te zijn. Al snel daarna wist ik dat ik niet alleen student wilde zijn maar ook docent. Ik ben wel altijd een eeuwige student gebleven.

 

Ik begon met de opleiding Poweryoga.

Deze actieve en krachtige yogavorm trok mij toendertijd het meeste. Daarna volgden vele andere opleidingen en trainingen zoals zwangerschapsyoga en kinderyoga. Later maakte ik de beweging naar rustigere vormen van yoga zoals yin yoga, stoelyoga en yoga nidra.

Ik hoor vaak van studenten dat ze mijn stem erg prettig vinden.
Daarom passen de rustigere vormen goed bij mij. Ik kan veel verschillende yogavormen toepassen. Zo kan ik mijn les volledig aanpassen op jouw behoefte. Daarbij zorg ik dat je je op je gemak voelt. We bespreken eerst samen waar jouw behoefte ligt. De basis in mijn privélessen vormt altijd het contact maken met jezelf.

Bij New Life Yoga ben ik op de woensdagochtenden beschikbaar voor privélessen.

Diana D.
Al jaren volg ik de lessen van Bernanda en na elke les voel ik me weer helemaal opgeladen voor de dag. Ze neemt je echt even mee uit het dagelijks leven om weer dichter bij jezelf te komen. Elke oefening begeleidt ze zodanig met haar rustige stem dat heel de les als een lange meditatie aanvoelt. En de oefeningen toch zodanig krachtig zijn dat je je lichaam voelt versterken. Ik kijk er steeds weer naar uit om naar haar lessen te gaan.

Bij wie kom jij op het matje?

Margo

Yogatherapeut

Easy Flow

Nidra

Qigong

 

Marco

Flow Yoga

Breath Yin

Samantha

Yin Yoga

 

Ria

Easy Flow

Eliza

Invaldocente

Privélessen

Bernanda

Yin Yoga

StoelYoga

Privélessen

Sonja

Easy Flow

Privélessen

Marjoleine

Invaldocente

Privélessen

Bodhi

Zenmaster

Rozemarijn

Yin Yoga

Privélessen