Klankreis 

Reis naar je hart 

 

Een ‘reis naar je hart’ met klanken en trillingen, verdiep de verbinding met je hart en kom thuis bij jezelf. We zullen starten met een zelfcompassie zitmeditatie om daarna vervolgens de hartchakra te openen voor meer zelfliefde en liefde voor anderen. Elektronische en live muziek worden gecombineerd om je op deze reis te begeleiden. 

Reserveer je plek

Workshop

Wat houdt de workshop in?

Tijdens de klankreis zal je isotronic beats horen. Dit zijn bepaalde geluidsgolven die verschillende stemmingen kunnen opwekken. Zo worden deze geluidsfragmenten vaak gebruikt om beter te kunnen slapen, minder stress te ervaren of om je beter te kunnen concentreren.

Daarnaast hoor en ervaar je verschillende live instrumenten. Zoals Tibetaanse en kristallen klankschalen, ocean drum en gongs. In overleg worden er klankschalen of stemvorken op je lichaam en hartchakra geplaatst zodat je de vibraties kan voelen.

Achteraf is er een kopje thee en de mogelijkheid om ervaringen te delen.

Over Bertin

Bertin Bom (Ambient Meditatie Nederland)

Muziek en meditatie horen thuis in mijn leven: ze houden me rustig en in balans. Ik ben mijn hele leven al DJ en produceer sinds een paar jaar ook ambient muziek. Hiervoor heb ik mijn bedrijf Ambient Meditatie Nederland opgericht. Ik verzorg klankschaalmassages, klankreizen, ambient meditatie workshops, yoga nidra sessies en mindfulness trainingen. Meer informatie: https://www.ambientmeditatie.nl/

Extra informatie

Wanneer

Vrijdag 24 mei 19:30 – 21:30 uur

Prijzen
Investering : € 30,00

 

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl

Er is beperkt plaats dus reserveer op tijd.

Leden reserveren via het ledenportaal of de App.

Alie:”Wat een prachtige reis. De totale ontspanning door de klanken in combinatie met de Reiki behandeling hebben nog lang doorgewerkt. Dit heeft mij heel veel goed gedaan.”