Core Flow

Je vind hier alle informatie over de Core Flow les. Ben je benieuwd en wil je een les bijwonen? Reserveer dan een proefweek.

Reserveer hier je proefweek

Wat houdt Core Flow in?

In deze les combineren we het beste van verschillende werelden. Yoga, Qigong, Pilates en fitnessoefeningen worden afgewisseld met momenten van rust. Meestal in een flow!

Het corset van je lichaam bestaat uit 29 spieren. Deze spieren noemen we ook wel de core oftewel de rompspieren. De belangrijkste zijn de dwarse schuine buikspier, de gespleten rugspier, het middenrif en de bekkenbodem spieren. Deze spieren helpen bij je dagelijkse taken. Sjouwen, tillen, lopen, zitten, draaien….eigenlijk elke beweging die je kunt voorstellen.

Binnen deze les variëren we met houdingen en oefeningen die de core spieren telkens anders uitdagen. De spieren worden zo steeds sterker. Dit verbeterd je lichaamshouding en merk je tijdens je dagelijkse bezigheden. 

Voor wie is deze les geschikt?

De Core Flow les is een pittige les en versterkt je hele lichaam. Omdat er ook regelmatig statische houdingen worden gedaan train je ook je mentale kracht. Er worden opties gegeven voor verschillende niveaus. Zo kan je rustig opbouwen. 

Wil jij rugklachten voorkomen en je lichaamshouding verbeteren? Zodat je (weer) zware dingen kunt sjouwen, je (klein)kind op kan tillen of in de tuin kan werken zonder rugklachten?

Dan is deze les iets voor jou. 

Vanaf september elke dinsdagmiddag van 17:30 – 18:15 uur. 

 

Ben jij klaar voor deze groepsles?

Lees ervaringen van mensen die jou voor zijn gegaan. Ben je nieuwsgierig geworden en zit je nog met vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. Gelijk uitproberen? Reserveer via de button hieronder jouw proefweek.

Reserveer hier je proefweek

“.”

“”

“”

“”

Margo G.

“De les waar ik ooit mee begon, en nog steeds 1 van mijn favorieten. Na een drukke dag even helemaal uit mijn hoofd en in mijn lijf.”

Marianne W.

“Ik hou niet van het hele gedoe rondom de Yoga, maar vind het heerlijk om fysiek bezig te zijn. Ik ga alleen snel mijn grenzen over. De Strong Flow daagt me uit, laat me mijn grenzen verkennen zonder dat ik mezelf geweld aandoe.”

Patricia v W.

“Ik vind vooral het herhalen van de houdingen zo fijn bij de Strong Flow Yoga. Zo zie je dat je steeds en stukje verder komt in een houding. Je wordt er niet alleen sterker van, maar ook flexibeler.”

Peter B.

“Heerlijke uitdagende les. Al zal ik sommige houdingen nooit helemaal onder de knie krijgen”