Personal (Klank) Yoga

Je kunt bij New Life Yoga ook 1 op 1 yogalessen volgen. De les wordt speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Personal yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening.

Het kan ook zijn dat een groepsles een te grote stap is. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of misschien maak je je zorgen om een blessure. Een personal Yogales helpt je hier op een ontspannen manier overheen.  Of misschien heb je geen tijd voor een groepsles. Of heb je liever les waar en wanneer het jou uitkomt.

Personal Yogalessen zijn perfect om de balans tussen lichaam, geest en hart te herstellen. Je wordt heel bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld. Deze les kan ook gegeven worden aan dove en slechthorenden.

 

Tijdens de persoonlijke klankyoga  wordt je meegevoerd in een akoestische vibratorische belevenis, waarbij je als het ware wordt ondergedompeld in een ‘bad’ van klanken. Deze worden persoonlijk op je afgestemd door docente Mirjam. De instrumenten worden op en om het geklede lichaam geplaatst. Doordat 70% van het lichaam uit water bestaat, worden de trillingen van het geluid door het lichaam verplaatst. Hierdoor vindt er een fijne innerlijke massage plaats van de cellen. Door de klankmassage wordt het lichaam in een harmonische trillingsfrequentie gebracht. Er kunnen diverse instrumenten worden gebruikt zoals: harp, klankschalen, oceandrums, hapidrums, monochord, gong, koshi’s, rainstick, oceansdrums e.d.

Klankmassage is gericht op:
-Ontspanning
-Verhogen van de energie
-Oplossen van blokkades
-Stressvermindering
-Helpt tegen slapeloosheid
-Helpt tegen spierspanning
-Bevordert evenwicht
-Bevordert zelfacceptatie
-Loslaten van problemen

Heb je een rookvrije, goed geventileerde ruimte thuis of op je werk? Dan kan ook daar een les verzorgd worden.. Woon of werk je in Zoetermeer dan komen er geen reiskosten bij.

Personal Yoga is er ook voor doven en slechthorenden.

 

Docenten: Margo, Joy en Mirjam

Bestel hier je Personal Yogales….