Personal Yoga

Is een groepsles nog een te grote stap voor je? Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of als je je zorgen maakt over een blessure. Een 1 op 1 Yogales helpt je hier op een ontspannen manier overheen. Of misschien heb je geen tijd voor een groepsles. Of heb je liever les waar en wanneer het jou uitkomt.

 

Personal Yoga is ook een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening. Van Yoga Nidra tot Strong (flow) Yoga, maar ook Yoga met het Wiel is mogelijk.

 

Wil jij een Yogaserie die aansluit bij jouw Ayurvedische constitutie? Naar aanleiding van een vragenlijst lopen we tijdens de priveles een speciaal voor jou gemaakte serie door.

 

Of wat dacht je van Personal KlankYoga? Een ervaring van pure ontspanning. Comfortabel liggend, even niets moeten, de aandacht naar binnen gekeerd, ervaren hoe de klanken (frequenties) op je inspelen en je weer opnieuw afstemmen.

 

Bestel hier je Personal Yogales….

 

Personal Yoga wordt gegeven door Margo Geelhoed.

Personal KlankYoga wordt gegeven door Mirjam van der Beek

Personal Yoga voor Doven en Slechthorenden wordt gegeven door Joy de Lange

Een sessie duurt 60 minuten

 

Heb je vragen? Stuur een mail naar Margo via info@newlifeyoga.nl.of stuur direct een Whatsapp.