Live Online Yoga

Veel van onze lessen bieden we ook Live Online aan. Zit je om wat voor reden (tijdelijk) aan huis gekluisterd dan kan je toch Yogalessen volgen. Ook kan je zo vanaf je vakantieadres meedoen. En soms is het gewoon fijn om even thuis te blijven.

 

Hoe werkt het? Je schrijft je, minstens een half uur voor de les begint in voor een online yoga les via het ledenportaal of de App. Zo’n 20 minuten voor de les begint, wordt een link naar jouw email adres gestuurd, waarmee je toegang krijgt tot de online les omgeving. Je kan je laptop, tablet of mobiele telefoon gebruiken, of projecteer het op je TV voor een groter en beter beeld.

 

Als je een laptop gebruikt, hoef je niets te downloaden; klik simpelweg op de link die je ontvangt. Als je een tablet of smartphone gebruikt, download je eerst de Zoom app ( www.zoom.us ) in de Playstore. De app is gratis.

 

Wanneer je de online les omgeving betreedt kies je ervoor om je camera aan of uit te zetten en om je microfoon aan of uit te zetten. Vul je naam in zodat de docent(e) eenvoudig kan zien welk scherm van jou is. Rechtsboven in het scherm heb je de optie om te kiezen tussen GRID-view (je kan iedereen zien) en SPEAKER-view (je ziet alleen de docent(e)).

 

Voor nieuwe deelnemers is het handig om de les omgeving 10 minuten voor aanvang van de les te betreden, zodat de docente indien nodig technische ondersteuning kan bieden. Zodra de les begonnen is, is dit niet meer mogelijk.

 

Minimaal 5 minuten voor aanvang ben je ingelogd zodat de docente je op tijd toe kan laten. Zodra de les begonnen is blijft de virtuele deur gesloten.

 

Je yoga mat is zodanig geplaatst dat de docent(e) je kan zien. Zowel wanneer je zit als wanneer je staat. Op die manier krijg je betere feedback! Dit betekent dat de yoga mat minstens 2 tot 3 meter van de webcam moet liggen en ook dat je de webcam wat hoger moet plaatsen, ruim boven de grond.

 

Zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt (o.a. deken en kussen) en zet een muziekje aan. En dan is het genieten van een yogales direct bij jou in huis!

 

 

Reserveer je proefles hier….