Easy (flow) Yoga

Bij Easy (flow) Yoga, de yoga stijl die nagenoeg gelijk is aan het wellicht wat bekendere Hatha Yoga, voer je met behulp van ademondersteuning een houding uit, waarna je (af en toe) nog eens stil staat bij het effect van de houding op je lichaam en geest.

 

De houdingen volgen elkaar veelal op in een flow.In de natuur heeft alles zijn timing, alleen de mens kent haast. De bloei van een bloem of een boom is niet te forceren. Het is belangrijk om ambities los te laten. Resultaten zijn soms nauwelijks zichtbaar, maar elke millimeter, vroeg of laat, heeft betekenis.

 

Deze rustige beoefening bevordert je meditatie.Easy (flow) Yoga is ook zeer geschikt voor mensen met diverse aandoeningen en klachten waarbij een intensievere beoefening van Yoga of andere sporten is uitgesloten. MS, artrose, reumatische klachten, veelal krijgt men het advies om in beweging te blijven.

 

Yoga leert jou je lichaam te accepteren zoals het is en op een milde manier je grenzen te verkennen. Tevens kan het regelmatig beoefenen van Yoga pijnklachten verminderen.

 

Reserveer hier je proefles….

 

Frank Meester: “Margo geeft op een hele prettige manier les, ook kijkt zij goed wat je doet tijdens de les en als het nodig is wordt je ook door haar gecorrigeerd. Ik ervaar dit als zeer prettig. ook kun je heel makkelijk bij andere lessen instappen.”

Nadia Uijthoven: “De easy yoga lessen van Margo zijn afwisselend en dynamisch. Bij de eind ontspanning merk je de effecten daarvan op je lichaam. Je zou wel op je matje willen blijven liggen.”

Easy Yoga bij New Life Yoga Zoetermeer