Ademcoaching

Wil jij je fysieke en/of mentale gezondheid verbeteren?
Ontdek dan wat de kracht van de adem voor je kan doen.

Wat Ademcoaching inhoudt

De kracht van je adem

Ademcoaching krijgt steeds meer aandacht. Door de hoeveelheid stress gerelateerde klachten is er meer behoefte aan manieren om te ontspannen.

Onze adem is magisch en bijzonder. Het leven begint met een inademing en eindigt met een uitademing. Daartussen adem je…..onbewust of bewust. Je adem is dus leven! 

We ademen met ons lijf. Ademen heeft invloed op hoe we denken en voelen. Als we de verbinding met de adem verliezen dan verliezen we de verbinding met het leven. Je ademt zoals je leeft, je leeft zoals je ademt. Adem je vrij en ontspannen, dan leef je ook vrij en ontspannen. 

Is Ademcoaching
iets voor jou?

Je slaapt slecht en staat zonder energie op. Je voelt je ellendig en moe. Je worstelt met negatieve gedachten en je concentratie is slecht. De manier waarop je ademt heeft invloed op je mentale en fysieke gezondheid. Onrustig ademen of hyperventileren kost veel energie. Het kan je een gejaagd gevoel geven of hartkloppingen. 

Ademcoaching helpt bij:

  • hyperventilatie onder controle krijgen en oplossen
  • kalmeren en relativeren bij angst- en paniek
  • een burn-out
  • beter inslapen en doorslapen
  • je fit en levenslustig voelen
  • je sportprestaties verbeteren

Ben jij klaar voor Ademcoaching?

Lees de ervaringen van mensen die jou voor zijn gegaan. Ben je nieuwsgierig, maar heb je vragen? Neem dan contact met mij op.

Reserveer hier je intake

Loes vd W.

“Ik ben veel dichter bij mijzelf gekomen. Ik ontdekte dat ik mijzelf toch wel een beetje was kwijt geraakt de laatste tijd. Tijdens de sessies kwam mijn disbalans duidelijk naar voren. Dit heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ik ga anders om met mijzelf – door bewust te ademen luister ik beter naar mijn lichaam. Er gebeurde meer met mijzelf dan ik vooraf had bedacht.”

Nathalie D.

“Margo heeft me gegeven wat ik nodig had op het juiste moment. Ik kwam in een positieve spiraal die nog steeds vruchten afwerpt. Dank je wel!Ik kan nu naar de toekomst kijken en verder bouwen, in plaats van blijven hangen in het verleden. Ik kan bewuster genieten van mijn gezin, werk en de kleine dingetjes in het leven.”

Wanda G.

“De persoonlijke aanpak van Margo om de focus op mij en mijn welzijn te richten, en ook nog in mijn tempo, vond ik heel prettig. Het heeft me geleerd meer bewust bezig of juist niet bezig te zijn. Om lief te zijn voor mezelf.

Patricia.

“Heel fijn en leerzaam traject. Margo, bij deze nogmaals bedankt voor de fijne begeleiding, uitleg en coaching. Het heeft me rust, inzicht en ontspanning gegeven.”

Sabine S.

“De locatie is top, de begeleiding is zeer persoonlijk en op maat. Margo weet een hele veilige sfeer te creëren waar volgens mij iedereen zich thuis voelt. Margo voelde heel goed aan wat ik mentaal en fysiek nodig had. De vitaliteit die ik gedurende het thuiswerken was kwijtgeraakt is weer helemaal terug. Ik maak in de ochtend weer een positieve start”.