Qigong – Zhan Zhuang

Leer in 6 avonden deze verzameling statische oefeningen. Houding, ontspanning, concentratie, adem en kracht komen samen. 

Reserveer je plek

Wat houdt deze cursus in?

Qiong is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Door regelmatig beoefenen van Qigong leer je vastzittende energie in het lichaam vrij te maken, oude energie af te voeren en nieuwe energie op te nemen. Qigong helpt je lichaam en geest gezond te maken en te houden. Qigong heeft een zeer positieve werking op mentaal en fysiek niveau. Een van de balangrijkste aspecten van Qigong is het ontwikkelen van een scherp bewustzijn.

 

Zhan Zhuang is een verzameling statische houdingen waarbij kracht, adem, concentratie en ontspanning samen komen. Je ontwikkelt sterke pezen en spieren, je adem wordt dieper, je uithoudingsvermogen beter en je geest kalmeert. De houdingen lijken extern zonder beweging, maar in werkelijkheid groei je van binnenuit. Je ontwikkelt en verhoogt zo de stroom van chi en bouwt geestkracht op. Je groeit mentaal, emotioneel en spiritueel. 

 

Na deze 6 avonden ben je in staat de Zhan Zhuang in je eigen omgeving volledig en correct uit te voeren. Zo kan je deze Qigong vorm in je dagelijkse leven integreren. Je ontvangt een hand-out waarin je alles nog rustig kunt nalezen.

Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. 

Extra informatie

Wanneer
6 woensdagavond van 19:00 – 20:30 uur

10 en 24 januari, 7 en 21 februari, 6 en 20 maart.

Investering
195 euro voor 6 avonden. Inclusief Hand-out, thee en lekkers. 


Door wie
Margo Geelhoed: Yogatherapeut, Qigong instructeur en eigenaar van New Life Yoga

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl


….