SkinFit Training

Hier vind je alle informatie over de SkinFit Training. De trainingen starten vanaf de Beautyclub (middelste ingang bij Dekker) Ben je benieuwd en wil je een les bijwonen? Reserveer dan een proefweek.

Reserveer hier je proefweek

Wat houdt een Skin Fit Training in?

Een combinatie van (afwisselend rustig en stevig) wandelen, spier verstevigende (kracht)oefeningen (gericht op hormoon balans, vetverbranding en spieropbouw) ZONDER je lijf daarbij uit te putten.

Onderweg doen wij ook regelmatig ademoefeningen en braintraining. 

Een SkinFit Training is een nieuwe, unieke, rustige en vooral effectieve manier van bewegen. Door de combinatie en afwisseling van wandelen en krachttraining ben je voortdurend vet aan het verbranden.

Ook nog lang na je Skin Fit Training. 

 

Voor wie is deze les geschikt?

Wil jij gericht iets aan beweging, krachttraining en daarmee dus aan je gezondheid doen maar is de sportschool niets voor jou? 

Dan is de SkinFit Training een ontzettend goed idee. 

De SkinFit Trainingen zijn geschikt voor iedere leeftijd, man of vrouw, leefstijl en niveau. Je kunt altijd op je eigen tempo en kunnen en ervaring meedoen.

Heerlijk sporten in de buitenlucht en je hormonen positief boosten is nu een feit. Vanaf je 25e levensjaar neemt de aanmaak van hormonen af. Hormonen sturen al je systemen in je lichaam en brein aan en het is dus ontzettend van belang om deze in balans te brengen en te houden. Hormoon disbalansen geven ontzettend veel gezondheidsklachten. Gelukkig is daar wel iets aan te doen. 

√ Je geeft je hormonen een enorm positieve boost waardoor (vage) klachten afnemen. 

√ Je werkt aan het verbeteren van je immuunsysteem.√ Je bouwt conditie op.  
√ Je bouwt spierkracht op. 
√ Je spijsvertering verbetert. 
√ Je huid en haren gaan glanzen. 
√ Je valt ermee af (indien gewenst).
√ Je slaapt veel beter en wordt niet meer zo vaak wakker ’s nachts.  
√ Je gaat van suikerverbranding naar vetverbranding. 
√ Sneller herstel van ziekte (waaronder ook Corona & Burn-out).

Ben jij klaar voor deze groepsles?

Lees ervaringen van mensen die jou voor zijn gegaan. Ben je nieuwsgierig geworden en zit je nog met vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. Gelijk uitproberen? Reserveer via de button hieronder jouw proefweek.

Reserveer hier je proefweek

Laura de B.

Super fijne les op de vrijdagavond om de week mee af te sluiten. De korte deelmomenten na een meditatie heeft mij geholpen om mezelf beter te begrijpen en meer in het hier en nu te zijn."

Petra.

"Wat een verademing is dit!. Och wat had ik een hekel aan de sportschool. Ik moest mijzelf ernaartoe slepen. Totdat ik bij Manja terecht kwam voor de Hormoon Boost Trainingen. De grootste (en fijnste) eye opener was dat mijzelf uitputten in de sportschool juist averechts werkt wanneer je wilt afvallen of lekkerder in je vel wil komen. Het heeft allemaal met stress te maken. Inmiddels loop ik al een aantal maanden mee en ben ik 15 kilo kwijt. Ik voel mij beter dan ooit en de Hormoon Boost trainingen in de buitenlucht hebben mij al zoveel gebracht"

Isa.

"Sinds ik meeloop met de Hormoon Boost trainingen slaap ik veel dieper en langer door en dat terwijl ik dit jarenlang niet kon. Ik voel mij velen malen fitter en energieker. Bovendien vind ik de trainingen ook echt gezellig en leuk om te doen. Ik kan het echt iedereen aanraden"

Sonja.

“Van steeds een blauwe maandag naar de sportschool naar elke week uitkijken naar de Hormoon Boost Training. Wie had dat ooit kunnen denken. Het zijn heerlijke momenten voor mijzelf om weer even helemaal op te laden. Sindsdien heb ik veel meer energie. Wanneer je nog twijfelt; doen!“

Sonja

“Van steeds een blauwe maandag naar de sportschool naar elke week uitkijken naar de Hormoon Boost Training. Wie had dat ooit kunnen denken. Het zijn heerlijke momenten voor mijzelf om weer even helemaal op te laden. Sindsdien heb ik veel meer energie. Wanneer je nog twijfelt; doen”

Petra

“Van steeds een blauwe maandag naar de sportschool naar elke week uitkijken naar de Hormoon Boost Training. Wie had dat ooit kunnen denken. Het zijn heerlijke momenten voor mijzelf om weer even helemaal op te laden. Sindsdien heb ik veel meer energie. Wanneer je nog twijfelt; doen”

Isa

“Sinds ik meeloop met de Hormoon Boost trainingen slaap ik veel dieper en langer door en dat terwijl ik dit jarenlang niet kon. Ik voel mij velen malen fitter en energieker. Bovendien vind ik de trainingen ook echt gezellig en leuk om te doen. Ik kan het echt iedereen aanraden”

Sandra

“Ik ben erg tevreden over de manier van les geven. Duidelijk, rustig en met humor.”