Restorative Yoga

Je vind hier alle informatie over de lessen Restorative Yoga. Ben je benieuwd en wil je een les bijwonen? Reserveer dan een proefweek.

Reserveer hier je proefweek

Wat houdt Restorative Yoga in?

Een diepe en ontspannende yogavorm welke een herstellend effect op het lichaam heeft. Houdingen worden van 5 tot soms wel 20 minuten aangehouden. Dit met volledige steun van verschillende props (dekens,kussens, blokken). Het is bedoeld om echt te ontspannen en het interne zenuwstelsel te voeden.

Tijdens deze vorm van Yoga kom je in een diepe staat van ontspanning. Zo herstel je je lichaam van je dagelijkse bezigheden. Je zult in een handvol poses, met veel steun, worden begeleid. Leer bewust om spanningen los te laten en het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest te activeren.

Voor wie is deze les geschikt?

Restorative Yoga is vooral geschikt voor wie lichamelijke spanning los wil laten. In het dagelijks leven staan we aan veel prikkels bloot. Dit kost energie. Bij Restorative Yoga nemen we de tijd om weer op te laden. Je wordt je bewuster van je lichaam en ontdekt zo hoe je spanningen los kan laten. 

Besef jij dat rust een belangrijk onderdeel is van een gezonde leefstijl? Dan is deze les zeker wat voor jou. Iedereen met of zonder lichamelijke klachten en ongeacht niveau kan deelnemen aan deze les.

Ben jij klaar voor deze groepsles?

Lees ervaringen van mensen die jou voor zijn gegaan. Ben je nieuwsgierig geworden en zit je nog met vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. Gelijk uitproberen? Reserveer via de button hieronder jouw proefweek.

Reserveer hier je proefweek

Leonie v.d. G.

“Restorative yoga is een uur helemaal voor mezelf. Een uur waarin ik niets hoef, volledig mag ontspannen en alles los mag laten. Het helpt mij uit mijn hoofd te komen en aandacht te hebben voor mijzelf. Dat is soms best een uitdaging, maar op de momenten dat het wél lukt, dan is het mijn ultieme ontspanning en self care.”

Marian Z.

“Ik (persoonlijk) vind dit een hele fijne les, waarbij je totaal tot jezelf komt en volledig ontspant. De docente heeft een hele prettige stem om je tot ontspanning te laten komen. Doordat je langer in een bepaalde houding blijft bereik je deze ontspanning ook. Een hele fijne les!”

Dominique de B.

“De Restorative yoga helpt mij om de balans tussen mijn lichaam en geest weer terug te krijgen. De rustgevende sfeer, de houdingen waarin je de tijd krijgt om tot jezelf te komen en de fijne begeleiding om de juiste houding aan te nemen zorgen ervoor dat lichaam en geest weer samen komen.”

Margo G.

“De les waar ik ooit mee begon, en nog steeds 1 van mijn favorieten. Na een drukke dag even helemaal uit mijn hoofd en in mijn lijf.”

Marianne W.

“Ik hou niet van het hele gedoe rondom de Yoga, maar vind het heerlijk om fysiek bezig te zijn. Ik ga alleen snel mijn grenzen over. De Strong Flow daagt me uit, laat me mijn grenzen verkennen zonder dat ik mezelf geweld aandoe.”

Patricia v W.

“Ik vind vooral het herhalen van de houdingen zo fijn bij de Strong Flow Yoga. Zo zie je dat je steeds en stukje verder komt in een houding. Je wordt er niet alleen sterker van, maar ook flexibeler.”

Peter B.

“Heerlijke uitdagende les. Al zal ik sommige houdingen nooit helemaal onder de knie krijgen”