Mindful Qi

Je vind hier alle informatie over de Mindful Qi lessen. Ben je benieuwd en wil je een les bijwonen? Reserveer dan een proefweek.

Reserveer hier je proefweek

Wat houdt Mindful Qi in?

Mindful Qi Yoga helpt bij het tegengaan van stress. Er wordt gewerkt met oefeningen, ademtechnieken en meditaties om piekergedrag te stoppen en meer tot rust te komen. Ook gebruiken we invloeden vanuit de Qi Gong om de levensenergie optimaal te laten stromen.

Je werkt tegelijkertijd aan je body en mind. Bij Mindful Qi werk je dus aan alles tegelijk. We richten ons op een optimale belevening van het nu-moment. Hierdoor leer je meer te genieten van wat er op het moment is. We sluiten elke les af met een Bodyscan, Yoga Nidra of Klankmeditatie.

Deze populaire les wordt zowel in Zoetermeer als in Schoonhoven gegeven.

Voor wie is deze les geschikt?

Deze les is voor iedereen geschikt, maar is speciaal goed voor wie constant lichamelijk en geestelijk actief bezig is. Ervaar jij veel stress? Dan is deze les voor jou. Het is precies de juiste combinatie van rustig bewegen en het focussen van de geest.

Je hoeft niet lenig te zijn. Jong of oud, gezond of ziek. Iedereen kan meedoen. 

Ben jij klaar voor deze groepsles?

Lees ervaringen van mensen die jou voor zijn gegaan. Ben je nieuwsgierig geworden en zit je nog met vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. Gelijk uitproberen? Reserveer via de button hieronder jouw proefweek.

Reserveer hier je proefweek

Loes vd W.

“Het is even wennen want we doen geen “Downward Facing Dog” maar toch wel veel andere bekende yoga bewegingen. De les is deels ingericht met nieuwe Qi bewegingen die we aan het leren zijn: deze bewegingen geven verrassend veel energie. De tweede helft van de les is voor bewuste en geleide ontspanning. Persoonlijk vind ik dat er een bijzonder mooi evenwicht zit in deze frisse nieuwe energieke en ontspannende les.”

Pauline G.

“Zo fijn om deze nieuwe rustige en afwisselende les te volgen. Invloeden van yoga en tai chi en als afsluiter een heerlijke ontspanning. Ik ben fan!”

Gea vd W.

“Wat een heerlijke relaxte les. Leuke tegenhanger van mijn andere yogales. 🧘‍♀️Ik slaap heerlijk geslapen na deze les. S’morgens voor mijn open raam doe ik soms nog wat oefeningen waar ik m’n eigen draai aangeef.”

Mia S.

“Een verrassende aanvulling op het toch al rijk geschakeerde aanbod! Het dwingt mijn lijf om “out of the box “ te bewegen, en vergt aandacht voor coördinatie. Door de subtiele bewegingen, de flow ( de Qi ) wordt je nog meer bewust van jouw lichaam. Ondanks de concentratie, die deze les vraagt, voelt het héél ontspannen.Kortom : een aanwinst !!”