Klankhealing

Je vind hier alle informatie over de Klankhealing les. Ben je benieuwd en wil je een les bijwonen? Reserveer dan een proefweek.

Reserveer hier je proefweek

Wat houdt Klankhealing in?

Een diepe en ontspannende les met een herstellend effect op het lichaam. We starten met een meditatie en een stukje Reiki bij jezelf. Hierna laat je je onderdompelen in de klanken van verschillende intrumenten.

De klankhealing is bedoeld om echt te ontspannen en het interne zenuwstelsel te voeden. Je komt in een diepe staat van ontspanning. Zo herstel je je lichaam van je dagelijkse bezigheden.

Voor wie is deze les geschikt?

Klankhealing is voor iedereen geschikt die wel wat onspanning kan gebruiken. En laten we eerlijk zijn. Dat hebben we allemaal nodig! 

Hou je van muziek en klanken? Wil je even ontsnappen aan de hectiek van de dag? Dan is deze les zeker wat voor jou. Iedereen ongeacht niveau kan deelnemen aan deze les. Ook als je lichamelijke uitdagingen, een ziekte hebt of blessures kan je aan deze les deelnemen. 

Ben jij klaar voor deze groepsles?

Lees ervaringen van mensen die jou voor zijn gegaan. Ben je nieuwsgierig geworden en zit je nog met vragen? Twijfel niet om contact op te nemen. Gelijk uitproberen? Reserveer via de button hieronder jouw proefweek.

Reserveer hier je proefweek

Marleen V.

“De klankhealing les van Samantha vind ik een heerlijke, ontspannen les. De les is in de ochtend en ik vind het de ideale manier om zo de dag rustig op te starten in plaats van gelijk “aan” te moeten staan.
Samantha geeft de les met veel zachtheid en rust en zij heeft een heel breed assortiment aan verschillende klankschalen, gongs en andere instrumenten. Samantha weet er prachtige magische klanken uit te halen wat je al gauw tot een zeer ontspannen niveau brengt, een waar “klankbad” is het! En voor wie de dag rustig wil beginnen, of sowieso even wil ontsnappen aan de hectiek van alledag, is het zeer zeker aan te raden! Ik geniet er elke keer weer opnieuw van.”

Iris M.

“Mijn wekelijkse anti-stress moment in de week en het enige wat ik hoef te doen is lekker liggen en te luisteren naar de mooie klanken. Samantha zorgt voor een goede sfeer en de klankschalen geven een diep gevoel van ontspanning. Het voelt als een alternatieve geneeswijze: een reset van je lichaam door de geluidstrillingen.”

Christine W.

“De klankhealing, die op de donderdagochtend door Samantha wordt gegeven, ervaar ik als uiterst relaxed. Het is voor mij altijd het moment om even een uurtje volledig los te komen van alles om me heen. Heerlijk rustig liggend laat ik de verschillende geluiden van klankschalen, gongs en regenmakers over me heenkomen. Ik word van de klanken en trillingen zeer ontspannen…en kan na dit uurtje klankhealing weer lekker verder met de rest van mijn dag. Een aanrader voor een ieder die ook naar deze ontspanning op zoek is”

Margo G.

“De les waar ik ooit mee begon, en nog steeds 1 van mijn favorieten. Na een drukke dag even helemaal uit mijn hoofd en in mijn lijf.”

Marianne W.

“Ik hou niet van het hele gedoe rondom de Yoga, maar vind het heerlijk om fysiek bezig te zijn. Ik ga alleen snel mijn grenzen over. De Strong Flow daagt me uit, laat me mijn grenzen verkennen zonder dat ik mezelf geweld aandoe.”

Patricia v W.

“Ik vind vooral het herhalen van de houdingen zo fijn bij de Strong Flow Yoga. Zo zie je dat je steeds en stukje verder komt in een houding. Je wordt er niet alleen sterker van, maar ook flexibeler.”

Peter B.

“Heerlijke uitdagende les. Al zal ik sommige houdingen nooit helemaal onder de knie krijgen”