Yin, Klank
en Edelstenen

Bij deze Special word je tijdens de Yin Yoga ondergedompeld in een bad van klanken. Een fijne innerlijke massage van de cellen is het gevolg. Wil jij dit ook ervaren?

Reserveer je plek

Wat houdt deze Special in?

Wie wel eens een les bij docente Samantha heeft gevolgd weet al hoe zij tijdens de ontspanning de schalen kan laten zingen. Tijdens deze special verzorgd zij een heerlijke les YinYoga met een extra lange klankschalenmeditatie. Hierbij gebruikt zij ook windchimes, regenmaker en andere klankinstrumentjes. Er worden Mandala’s van Edelstenen neergelegd en Samantha zal één en ander uitleggen over het stenen leggen en de werking hiervan. Tevens neemt zij een aantal grotere Geodes (kristallen die in een holte zijn ontstaan en gesloten waren) mee. Tijdens de Klankmeditatie komt aan de hoofdeinden een kristal te liggen. Deze kunnen aan het einde eventueel voor een kleine prijs worden aangeschaft. Na afloop is er tijd voor een kopje thee met wat lekker. Aantal deelnemers: maximaal 12 

Extra informatie

Wanneer
Nieuw datum voor in het najaar volgt binnenkort

Investering
leden € 15,00
niet-leden € 20,00

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl

Klankmassage:
Ontspant, verhoogt de energie, lost blokkades op, vermindert stress, helpt tegen slapeloosheid, helpt tegen spierspanning, bevordert evenwicht, bevordert zelfacceptatie, helpt bij het loslaten van problemen.

Marianne H: “Totale ontspanning. De zachte Yin Houdingen met aansluitend een extra lange klankmeditatie en dit allemaal omringt met edelstenen. Geweldig!”