De kracht van ademen

In deze 2 uur durende workshop zul je bewust worden van jouw eigen adempatroom. Deze is net zo persoonlijk als je vingerafdruk.

Reserveer je plek

Wat houdt deze workshop in?

Wat kan de kracht van de adem voor jou betekenen. Hoe kun je de adem inzetten in bepaalde situaties?
We leven in een maatschappij die veel van ons verlangt. Door stress en b.v. social media kan het zijn dat je moeilijk kunt ontspannen. Hierdoor ga je steeds hoger en sneller ademen.
Adem is verbonden met emoties, als je bepaalde emoties vastzet kan dit ten koste gaan van je ademruimte. Wat kun je hieraan doen?
 
Allereerst wordt je bewust van je eigen adempatroon. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om te begrijpen waarom het belangrijk is om op de juiste manier te ademen. Je ontdekt oefeningen die je eenvoudig in kan zetten in verschillende situaties.
 
Margo en Bernanda zullen je hierna begeleiden in een sessie verbonden ademen. Hierbij is er geen pauze tussen het in- en uitademen. Niet alleen een boost voor je immuunsysteem, je verwerkt zo namelijk ook oude pijn, spanning en stress, Eventuele opgeslagen trauma’s kunnen losgelaten worden en je zal mooie inzichten verkrijgen.
De adem is er altijd en voor niets, dus leer werken met dit mooie instrument dat je bij je hebt, je hele leven lang.
 
Je krijgt uitgebreide informatie, mooie oefeningen, thee en iets lekkers.

Extra informatie

Wanneer
Datum volgt

Investering
30 euro

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl


….