Ouder en Kind Yoga

Tijdens de workshop staat de interactie tussen de ouder en het kind centraal. We gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen door middel van yogahoudingen aan de hand van het verhaal Cheyenne’s Droomavontuur.

Reserveer je plek

Wat houdt de workshop in?

Binnen een veilige omgeving wordt het kind aangemoedigd om stap voor stap zijn ontwikkeling aan te gaan en/of moeilijkheden te overwinnen. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen van het kind bevorderd. Daarnaast wordt het kind lichamelijk sterker, stimuleert yoga de doorbloeding en dit geeft voeding aan de spieren, botten en organen. De workshops zijn niet prestatiegericht; er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching op maat. De (groot-)ouder en kind Yoga workshop is een mooie intense ervaringen voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshop ben je een uur lang op elkaar ingespeeld. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken.

Extra informatie

Wanneer
12 maart van 11:00 – 12:00 uur

Investering
20 euro per koppel

Leeftijd
2 t/m 7 jaar

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl

Wendy van der Gaag:“Samen met mijn dochtertje heb ik verschillende keren Ouder & Kind Yoga gevolgd bij Mirjam. Erg leuke lessen, leerzaam maar toch ook speels voor de kindjes. Een gepassioneerde juf die met liefde de lessen geeft. Wij hebben de lessen altijd als zeer prettig ervaren.”