Cursus

Mediteren

Marjoleine, holistisch therapeut, yogadocent, Reikimaster en meditatiedocent verzorgt deze veelzijdige cursus.

Reserveer je plek

Wat houdt deze cursus in?

Steeds meer bedrijven en organisaties bieden medewerkers de gelegenheid om te mediteren. En dat is niet voor niets. Het ziekteverzuim daalt drastisch en de effectiviteit van het personeel verbetert. Meditatie zorgt dan ook voor verbeterde focus en een verlaagde bloeddruk. Daarbij verminderd het angsten, verbeterd het je zelfvertrouwen en het maakt je een blijer mens.

Deze effecten zijn in de Oosterse filosofieën al eeuwenlang bekend. Nu begint het Westen deze ook te ontdekken. Steeds meer mensen willen starten met mediteren. Maar hoe doe je dat nou?  

Als je nog nooit gemediteerd hebt, is dat best lastig. Wat is het eigenlijk? En hoe doe je het? Er zijn zoveel verschillende technieken. Wat past bij jou? En misschien voelt mediteren nog wat onwennig en raar.

Marjoleine helpt je graag. Mediteren kan je namelijk leren. Het vergt tijd, liefde, aandacht en oefening. Maar iedereen kan het!


De wekelijkse lessen, de ervaring van Marjoleine en de uitwisselingen met elkaar helpen je allemaal op weg.  


Extra informatie

Wanneer

Data’s volgens

  •   : body scan | ademhalingsmeditatie   
  •  : zen meditatie   
  •  : chakra meditatie   
  •  : vipassana meditatie 
  •  : Visualisatie   
  •  : Gronden/Aarden/Afvoeren   

 

Investering
€ 80,00 voor 6 lessen

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl

Tamara S.: “Voordat ik begon met mediteren gingen mijn gedachten alle kanten op. Ik lag soms uren wakker en ervaarde veel spanning in mijn lichaam. Tijdens de lessen kon ik echt even tot mezelf komen en leerde ik hoe ik dit kan toepassen in het dagelijkse leven. Ik kan nu veel beter omgaan met spanning en ervaar meer rust. Het heeft me veel inzichten gegeven waar ik heel dankbaar voor ben.”