Cursus

Mediteren

Bertin Bom, meditatie beoefenaar en meditatiebegeleider laat zijn passie voor meditatie en muziek samenkomen in zijn eigen onderneming Ambient Meditatie Nederland. Speciaal voor jou in samenwerking met ‘New Life Yoga’ heeft hij deze unieke meditatie cursus ontwikkeld! 

Reserveer je plek

Wat houdt deze cursus in?

Je hebt gehoord dat mediteren goed voor je is. Het zou innerlijke rust geven, helpen tegen stress en voor een betere nachtrust en weerstand zorgen.
Maar zodra jij stil zit gaan je gedachten alle kanten op en wordt je gek van onrust. Het is lastiger dan je dacht.
 
Wist je dat er heel veel verschillende meditatietechnieken zijn? Er is altijd wel een techniek die bij jou past.
Bertin Bom, eigenaar van Ambient Meditatie Nederland helpt je graag op weg. Zijn passie voor meditatie en muziek komen samen met o.a. muziek meditaties, stilte meditaties en Sound Healing. Speciaal voor jou in samenwerking met ‘New Life Yoga’ heeft hij deze unieke meditatie cursus ontwikkeld!
 
Meditatie draagt bij aan je totale gezondheid. Zowel op je fysieke, emotionele en ook sociale vlak. Het help bij stress, verhoogd je helderheid van denken en waarneming en zorgt voor meer focus. Je leert meer leven in het ‘NU’, je immuunsysteem verbeterd en het maakt je gelukkiger. Ook het contact met vrienden en familieleden wordt positief beïnvloed. En er zijn nog veel meer voordelen.
 
Na deze cursus ben je in staat om zelfstandig te mediteren en een onderdeel van jouw dagelijkse routine te maken!
 
Ben je op zoek naar een meditatiecursus voor beginners? Wil je meer technieken ontdekken? Of mediteer je graag in een groep? Dan is deze cursus iets voor jou.

Extra informatie

Wanneer

De volgende woensdagen van 19:00 – 20:30 uur

  •  22 maart : “Opmerkzaamheid”   
  •  5 april :  “Liefdevolle vriendelijkheid”   
  •  19 april : “Hindernissen”   
  •  3 mei: “Werken met het hart” 
  •  17 mei: “Ademwerk”   
  •  31 mei: “Meditatie en Muziek”   

 

Investering
€ 150,00 voor 6 lessen van anderhalf uur

Locatie: New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl

Tamara S.: “Voordat ik begon met mediteren gingen mijn gedachten alle kanten op. Ik lag soms uren wakker en ervaarde veel spanning in mijn lichaam. Tijdens de lessen kon ik echt even tot mezelf komen en leerde ik hoe ik dit kan toepassen in het dagelijkse leven. Ik kan nu veel beter omgaan met spanning en ervaar meer rust. Het heeft me veel inzichten gegeven waar ik heel dankbaar voor ben.”