Marjoleine

Mijn naam is Marjoleine, ik ben 55 jaar en woon sinds 2017 met veel plezier in Zoetermeer!

Ik werk als ambtenaar bij het ministerie van binnenlandse zaken, yogadocent en geef Reikibehandelingen. In 2005 kreeg ik mijn eerste inwijding in de Reiki en merkte wat energie kan doen, voelde de helende kracht van energie. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, ik wilde meer weten van deze helende kracht en kreeg ook mijn tweede inwijding waar ik met gebruik van symbolen verdieping kan aanbrengen in mijn behandelingen. Tijdens deze behandeling help ik jou te luisteren naar het signaal dat je lichaam geeft. Te kijken naar de onderliggende oorzaak van je lichamelijke of emotionele disbalans en ondersteun ik je in het helen van deze oorzaak.

Voor yogadocent heb ik opleidingen gevolgd in Ashtanga-, Power-, (Easy) Flow-, Pralayayoga. Daarnaast heb ik ook opleidingen gevolgd in Rebalancing- en Thai Yoga massage en ZEN-meditatie. Al deze geleerde technieken heb ik in de afgelopen jaren in mijn yogalessen gebruikt en ben ik blij deze weer toe te kunnen passen in mijn lessen. Via je adem en bewustzijn weer contact maken met je lichaam.

Yoga, meditatie en vooral Reiki hebben een grote impact op mijn leven. Ik leer, dagelijks, om van mijn hoofd weer naar mijn hart te zakken en keuzes te maken die bij me passen. Te ontdekken wie ik daadwerkelijk ben. Me niet door angst te laten leiden, maar terug te komen in mijn hart en dit te volgen. Spannend, maar zo mooi! Met veel liefde, aandacht en plezier deel ik met jou de dingen die mij zo raken in dit bijzondere leven! Dankbaar ben ik dat ik met veel warmte en liefde bij New life Yoga de mogelijkheid krijg een yoga restorative les te mogen verzorgen _/|\_ Eveneens zal ik binnenkort Reiki behandelingen gaan verzorgen in de studio van New Life Yoga. Heb je hier vragen over, neem dan even contact op met Margo via mail of telefoon.

Marjoleine - Docente New Life Yoga