Margo

Na een zeer stressvolle en emotionele tijd waarin ik niet goed voor mezelf zorgde (en ook niet de tijd nam voor Yoga) kwam ik met een burn-out thuis te zitten. Ik besefte dat de manier waarop ik met de stress en emoties was omgegaan mij uiteindelijk de kop hadden gekost.

 

Tijdens mijn herstel ben ik een opleiding tot gezondheids- en lifestyle coach begonnen. Zelf pikte ik hier gelijk de vruchten van. Ook pakte ik de Yogadraad weer op. Nu merkte ik dat Yoga niet alleen lichamelijke voordelen had maar ook rust in mijn hoofd bracht.

 

Yoga bracht mij steeds dichter bij mijzelf. Het maakte mij een tevredener mens en milder naar de mensen en situaties om mij heen.

 

Yoga is nu een dagelijks onderdeel van mijn leven. Tijdens mijn RYT200 opleiding Power/Ashtanga Yoga bij Dasra merkte ik al snel hoe fijn ik het vond om les te geven. Regelmatig volg ik nog workshops en trainingen om mijn kennis verder uit te breiden. Daarbij ben ik ondertussen gecertificeerd Yoga Coach en Therapeut.

 

Nu ik bewuster en tevredener in het leven sta wil ik dit graag ook anderen laten ervaren. In deze stressvolle tijden zie ik teveel mensen om mij heen die de nare gevolgen van stress ondervinden.

 

Door Yoga te beoefenen werk je niet alleen aan een krachtiger en leniger lichaam, het maakt je ook bewuster en meer ontspannen. Lief zijn voor jezelf is de sleutel tot meer balans in je leven.

 

Graag begeleid ik je op weg naar deze balans.

 

Binnen New Life Yoga verzorg ik lessen Strong (flow) Yoga, Slow (flow) Yoga, Easy (flow) Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, Restorative Yoga, StoelYoga en Personal Yoga.

 

Tevens kan je bij terecht voor Yoga Therapie & Coaching. Ervaar jij problemen in je carrière, relaties of gezondheid? Dan ondersteun ik je graag in je eigen herstelproces. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

 

Naast Yogadocent, Yogatherapeut en Coach ben ik de trotse eigenaar van New Life Yoga.

 

KOM JIJ BIJ MIJ OP HET MATJE?

 

Reserveer hier je proefles…

 

Suzanne Grundeler: “New life yoga is voor mij mijn rust moment in mijn drukke en hectische leven. In mijn eerste les zei Margo, “dit is een uur helemaal voor jou”! Ik dacht toen, wauw een uur helemaal voor mezelf. HEERLIJK!”

Margo - Docente en eigenaresse New Life Yoga