SupYoga

Ben je dol op water en yoga? Dan is SupYoga iets voor jou! Op een Stand Up Paddle board yogahoudingen doen, terwijl het water onder je kabbelt. Zo kom je helemaal in balans. Sup is namelijk naast een surf- en peddelsport vooral ook een balanssport! In de zomermaanden kan je regelmatig genieten van deze heerlijke combinatie aan de Noord AA in Zoetermeer.

 

Met suppen kom je in een flow en doordat je op het water bent, kom je helemaal tot rust. De combinatie met yoga ligt dus helemaal voor de hand. Vind je suppen leuk en heb je iets met yoga, kom dan naar onze SupYoga workshops.

 

We starten met een yoga warming up (aarden) aan de kant. Na een introductie over de basistechniek van suppen, stapt iedereen op de paddleboards om het boardgevoel te krijgen en de eerste balans te vinden. Vervolgens wordt de ultieme combinatie opgezocht en doen we verschillende yogahoudingen op de sup.

 

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En als je nog nooit op een sup hebt gestaan, is dat ook geen probleem. Je kunt gewoon in sport/yogakleding of badkleding mee doen. Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, dus neem een extra setje kleding mee. Je kan ook een surfpak lenen, dus koud krijg je het niet.

 

Data 2021:

Vrijdag 4 juni 19:00 – 20:30 uur

Vrijdag 2 juli 19:00 – 20:30 uur

Zaterdag 28 augustus 14:00 – 15:30 uur

Zaterdag 25 september 11:00 – 12:30 uur

Investering voor leden 15 euro

Investering voor niet-leden 20 euro

 

SPECIALE EDITIE – ZELFDE INVESTERING VOOR JULLIE 2 SAMEN

Zondag 20 juni 14:00 – 15:30 uur Ouder & Kind SupYoga

 

Wil je een workshop voor een eigen groepje? Voor je verjaardag? Of bedrijfsuitje? Deze boek je met 5 personen of meer. Neem hiervoor contact op met info@newlifeyoga.nl

 

Heb je geen board? Dan reserveer je deze zelf voor € 10,00 bij Funsport van Vliet Whatsapp of bel 0629053421 Bij Funsport van Vliet, het Lange Land 5 in Zoetermeer stappen we ook op de boards.

 

Vragen: info@newlifeyoga.nl

SupYoga bij New Life Yoga Zoetermeer