Wanneer kom jij bij ons op het matje?

Ben je geïnteresseerd in een proefles?
Meld je aan door in de kalender op de gewenste les te klikken. Voor een proefles betaal je € 5,00. De gehele opbrengst van de proeflessen gaat naar Stichting Beat Batten. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar de dodelijke stofwisselingsziekte Batten bij kinderen die o.a. dementie en blindheid veroorzaakt. De kleinzoon van eigenaresse Margo heeft helaas deze slopende ziekte.

Leden kunnen zich eveneens via de kalender, via het ledenportaal, of via de App aanmelden voor de gewenste les. Kun je onverhoopt toch niet, geef dit dan tijdig aan zodat iemand anders van je plek gebruik kan maken. Tot 2 uur van tevoren kan je nog zelf kosteloos afmelden via het portaal of de App.

Naast de fysieke lessen bieden wij ook “Live Online” yogalessen aan. Vanuit je huiskamer direct contact met de docent(e) en medecursisten.

Bij mooi weer en fijne temperaturen kunnen de lessen naar buiten worden verplaatst.

Tijdens de zomer- en kerstvakantie is er een aangepast rooster. Op feestdagen is de studio gesloten.
In verband met bijscholing kunnen er bij uitzondering enkele lessen uitvallen.

De studio is per jaar 3 weken gesloten. Dit jaar is de studio van vrijdag 24 juli t/m zondag 9 augustus gesloten. De prijzen zijn hierop gebaseerd.

 

Ria: “Ik was al bekend met de workshops van New Life Yoga, maar nu ook lid geworden. Door de verscheidenheid van lessen en de gemakkelijke app waar je je kunt inschrijven om deel te nemen aan een les. Kan je ervaren welke les het best bij je past op dat moment, zo des yogi. Het ene moment heb je zin in Yin en het andere moment heb je wat Power nodig.”