Wanneer kom jij bij ons op het matje?

Ben je geïnteresseerd in een proefles, workshop of special?

Meld je aan door in de kalender op de gewenste les te klikken. Een éénmalig proefles ter kennismaking kost slecht € 5,00. De gehele opbrengst gaat naar Stichting Beat Batten. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar de dodelijke stofwisselingsziekte Batten. Batten veroorzaakt o.a. kinderdementie en blindheid. De kleinzoon van eigenaresse Margo heeft deze slopende ziekte.

Wil je lid worden dan schrijf je je in via de pagina tarieven en inschrijven. Je reserveert hierna via het ledenportaal of de App.

Tijdens de zomer- en kerstvakantie is er een aangepast rooster. Op feestdagen is de studio gesloten.
In verband met bijscholing kunnen er bij uitzondering enkele lessen uitvallen.

De studio is per jaar 3 weken gesloten. Dit jaar is de studio van vrijdag 24 juli t/m zondag 9 augustus gesloten. De prijzen zijn hierop gebaseerd.

Rondom de feestdagen zijn er geen reguliere lessen maar kan er voor € 10,00 een feestdagen special gereserveerd worden.

 

Ria: “Ik was al bekend met de workshops van New Life Yoga, maar nu ook lid geworden. Door de verscheidenheid van lessen en de gemakkelijke app waar je je kunt inschrijven om deel te nemen aan een les. Kan je ervaren welke les het best bij je past op dat moment, zo des yogi. Het ene moment heb je zin in Yin en het andere moment heb je wat Power nodig.”