Ouder & Kind Yoga

De (groot-)ouder en kind serie wordt maandelijks, op zaterdag van 14:00 – 15:00 uur,  gegeven door yoga-,zang- en muziekdocent Mirjam van der Beek- van Gelderen.
Tijdens de workshops staat de interactie tussen de ouder en het kind centraal. We gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen door middel van yogahoudingen aan de hand van een verhaal. Binnen een veilige omgeving wordt het kind aangemoedigd om stap voor stap zijn ontwikkeling aan te gaan en/of moeilijkheden te overwinnen. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen van het kind bevorderd. Daarnaast wordt het kind lichamelijk sterker, stimuleert yoga de doorbloeding en dit geeft voeding aan de spieren, botten en organen. De workshops zijn niet prestatiegericht; er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching op maat.
De (groot-)ouder en kind Yoga workshops zijn mooie intense ervaringen voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshops ben je een uur lang op elkaar ingespeeld. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken.

20 oktober MILA’S RARE HOUDINGEN SPEL
10 november SAMENWERKEN
1 december SINTERKLAAS / PIETENYOGA (Met pietendiploma uitreiking)
12 januari YOGA KIDDY SPEL
2 februari STIPPENYOGA

Kosten voor 5 lessen: € 60,00
Early Bird tickets verkrijgbaar tot 1 oktober voor 5 lessen: € 50,00

Koop hier je ticket….