Tijdens deze workshops staat de interactie tussen de ouder en het kind centraal. We gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen door middel van yogahoudingen aan de hand van een verhaal.
Binnen een veilige omgeving wordt het kind aangemoedigd om stap voor stap zijn ontwikkeling aan te gaan en/of moeilijkheden te overwinnen. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen van het kind bevorderd.
Daarnaast wordt het kind lichamelijk sterker, stimuleert yoga de doorbloeding en dit geeft voeding aan de spieren, botten en organen. De workshops zijn niet prestatiegericht; er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching op maat.
Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshops ben je een uur lang op elkaar ingespeeld. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken.
Er is plek voor maximaal 8 koppels, dus meld je tijdig aan.
De lessen vinden plaats bij New Life Yoga in Zoetermeer, Scheglaan 12
Vragen: info@newlifeyoga.nl
Leden reserveren via het ledenportaal of de App.

Ouder/kind yoga is geschikt voor alle leeftijden. De docente Mirjam van der Beek van Gelderen differentieert de lessen op het niveau en de leeftijd van de aanwezige kinderen. Elke les komt een ander thema aan bod:

19 dec 11:00-12:00 Kerstyoga
16 jan 11:00-12:00 Zee avontuur