Mireille

Mijn naam is Mireille Vermeulen, geboren in 1971 en ik woon in Rijswijk. In het dagelijks leven werk ik bij de overheid.

Begin 2016 ben ik begonnen met Yoga bij een sportschool.

September 2017 ben ik meegegaan met een yogacruise. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met Vinyasa yoga. Een vorm van yoga waar ik het bestaan niet van wist. Vinyasa yoga een yang yoga, actieve yoga. Ik werd erdoor gegrepen. Het deed iets met mij. Mijn ademhaling bepaalde mijn bewegingen, een flow, dat voelde zo fijn. Meditatie in beweging.

Op de boot veel gesproken met de docent en boeken gelezen welke hij had meegenomen.Na de vakantie overgestapt naar een yogastudio om ervaring op te doen met meerdere vormen van yoga. Maar vooral om Vinyasa lessen te gaan volgen. Vrij snel werd ik aangesproken door een docente. Zij adviseerde mij om docent te worden. Zij zag zoveel passie en liefde. Verbaasd was ik door haar advies.

Echter niet snel daarna heb ik me ingeschreven voor de 200 uur Vinyasa teacher training bij Johan Noorloos, De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Deze opleiding heb ik nu met succes voltooid en binnenkort start ik met een opleiding Yin Yoga. Daarna houdt het niet op, er is zoveel te leren. Door yoga te beoefenen heb ik rust gevonden, reageer ik anders, ben ik dichter bij mezelf gekomen. Yoga is voor mij een passie geworden, is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Ik ben Margo dankbaar dat ik bij New Life Yoga stage heb mogen lopen. Op de dinsdag geef ik nu een vaste les YinYasa en val regelmatig in voor andere docenten.

Hoop jullie snel te zien in mijn les.

Liefs Mireille