Mindfulness

Mindfulness training bij New Life Yoga

Hennie Reiling van ‘ Inpetto’ start maandagmiddag 11 maart met een 8 weekse mindfulness training van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur bij New Life Yoga plus een stiltedag op zondag 14 april op een andere locatie.

 

Wat is Mindfulness?

Mindfulness staat voor open en bewust aanwezig zijn in het huidige moment. Je zou eigenlijk  kunnen zeggen dat mindfulness staat voor het helemaal in het hier en nu zijn, zonder (voor)oordeel kunnen waarnemen wat er op dit moment in jouw leven en omgeving plaatsvindt. Dit lijkt eenvoudig, maar blijkt in de praktijk niet zo gemakkelijk. Vaak handelen we (te)veel op de automatische piloot en vergeten waar te nemen.

 

Voor wie?

De training is voor iedereen die, bewuster in het leven wil staan, die meer van het leven wil genieten. Steeds vaker wordt mindfulness geadviseerd door artsen en psychologen omdat wetenschappelijk is bewezen dat mindfulness een positief effect heeft op het leren omgaan en het accepteren van lichamelijk en psychische klachten. Denk bijvoorbeeld aan stress, spanning, piekeren, burn-out, lichamelijke ongemakken zoals pijn en chronische ziekte.

 

De data voor de groepstraining bij New Life Yoga zijn:

Maandagmiddag 11, 18, en 25 maart, 8, 15 en 29 april, 6 en 13 mei.

De kosten voor de groepstraining bedragen € 300 pp

De stilte dag is op zondag 14 april aan de Rokkeveenseweg 42. Vanaf zaterdag 16 maart zal ook daar een mindfulness groepstraining starten.

De kosten voor de stilte dag zijn gebaseerd op Dana*

 

Ook bestaat de mogelijkheid om individueel of in duo de mindfulness training te volgen. Hiervoor gelden andere bedragen.

Deze trainingen vinden plaats in haar eigen praktijk Inpetto aan de Zilverberkzoom 13 Zoetermeer. De website komt in de tweede periode van februari beschikbaar, met alle overige data, locaties en informatie.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Hennie tel: 06-28137051 of via info@inpetto.eu

 

*Dana (vrijgevigheid) heeft een lange geschiedenis in boeddhistische gemeenschappen, als een spirituele beoefening en als een manier om geld in te zamelen. Het onderricht wordt kosteloos gegeven.

Dana is een gift, geschonken vanuit ons hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden. Door middel van jullie dana tijdens de stiltedag wil Hennie mogelijkheden bieden aan mensen die geen financiële middelen hebben om de cursus te betalen deze voor haar of hem mogelijk te maken na aftrek huur locatie.