Michelle

Hi allemaal! michelle

Mijn naam is Michelle Kofman en ik ben voor het eerst in aanraking gekomen met yoga toen ik nog heel klein was. Ik vond het toen een beetje raar dat sommige kinderen na afloop in slaap vielen, dus yoga werd snel ingeruild voor ballet en paardrijden.Tijdens mijn studie heb ik het weer opgepakt omdat ik iets zocht om naast alle hectiek wat meer te kunnen ontspannen. Toen ik na mijn studie ging werken bij een adviesbureau en de werkdruk er niet minder om werd, was yoga eveneens een manier om tot rust te komen.

In 2014 heb ik besloten om deze baan op te zeggen en daarna ben ik een tijdje gaan reizen en heb ik een 200-uur Raja yoga opleiding gevolgd in Costa Rica met aandacht voor alignment, vinyasa flow en yin yoga. Tijdens deze opleiding merkte ik dat ik het erg leuk vind om les te geven, dus dat ben ik bij terugkomst in Nederland meteen gaan doen. Sinds een jaar ben ik bezig met de 500-uur Pralaya yoga opleiding bij Robert Boustany. Toen ik Pralaya yoga ontdekte heb ik in korte tijd grote stappen gemaakt in het ontwikkelen van meer kracht, flexibiliteit en balans.

Om die reden wil ik deze vorm van yoga heel graag met jullie delen! Iedere woensdagavond geef ik Pralaya Yoga bij New Life Yoga.