(Mindfulness) Meditatie

Een keer per maand is er op de zondagavond een les (mindfulness) meditatie. Vanaf januari 2021 zal er ook iedere vrijdagavond een meditatieles zijn en op de dinsdag- en donderdagochtend een gratis online meditatie.

 

Er worden verschillende meditatietechnieken aangeboden. In een Geleide meditatie wordt je geleid door de stem van de docente. Dat is bijvoorbeeld de bodyscan of sommige zittende meditaties. Vaak wordt je meegenomen op ‘reis’ (berg, meer, bossen, wolken, zon, etc) waarbij gebruik wordt gemaakt van visualisatie. Ook komen klankmeditatie, meditaties met objecten, meditaties met mantra’s, ademmeditatie, zen meditatie en loopmeditaties aan bod. Tevens kan je regelmatig technieken uit de mindfulness meditatie verwachten.

 

Op de vrijdagavonden wordt de les door Marjoleine verzorgt en is er ruimte om je ervaringen te delen met de andere deelnemers. Deze les is alleen in de studio.

 

Marjoleine geeft ook iedere dinsdagochtend om 8:00 uur een Gratis Online Meditatie. Tevens is zij onze vaste docente voor de meditatie cursussen.

 

Elke 1e, 3e en 5e zondag van de maand wordt de meditatieles telkens door een andere docente zowel in de studio als online aangeboden.

 

Reserveer je proefles hier….

Meditatie bij New Life Yoga Zoetermeer