Live Online Yoga

Een aantal van onze lessen bieden we ook Live Online aan. Zit je om wat voor reden (tijdelijk) aan huis gekluisterd dan kan je toch Yogalessen volgen.

Hoe werkt het? Je schrijft je, minstens een half uur voor de les begint in voor een online yoga les via het ledenportaal of de App. Ruimschoots voor de les begint, wordt een link naar jouw email adres gestuurd, waarmee je toegang krijgt tot de online les omgeving. Je kan je laptop, tablet of mobiele telefoon gebruiken, of projecteer het op je TV voor een groter en beter beeld.

Als je een laptop gebruikt, hoef je niets te downloaden; klik simpelweg op de link die je ontvangt. Als je een tablet of smartphone gebruikt, moet je eerst de Zoom app ( www.zoom.us ) downloaden in de Playstore. De app is gratis.

Wanneer je de online les omgeving betreedt, kan je ervoor kiezen om je camera aan of uit te zetten en om je microfoon aan of uit te zetten. Je kan ook je naam invullen, zodat de docent(e) eenvoudig kan zien welk scherm van jou is. Rechtsboven in het scherm heb je de optie om te kiezen tussen GRID-view (je kan iedereen zien) en SPEAKER-view (je ziet alleen de docent(e)).

Voor nieuwe deelnemers is het handig om de les omgeving 10 minuten voor aanvang van de les te betreden, zodat de docente indien nodig technische ondersteuning kan bieden. Zodra de les begonnen is, is dit niet meer mogelijk.

Zorg ervoor dat jouw yoga mat zodanig geplaatst is dat de docent(e) je kan zien zowel wanneer je zit als wanneer je staat. Op die manier krijg je betere feedback! Dit betekent dat de yoga mat minstens 2 tot 3 meter van de webcam moet liggen en ook dat je de webcam wat hoger moet plaatsen, ruim boven de grond.

Zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt (o.a. deken en kussen) en zet een muziekje aan. En dan is het genieten van een yogales direct bij jou in huis!

 

Bestel je proefles hier….