Trilling en energie ~ waarom bundelen wij onze krachten niet?
Ariëtte en Marjoleine voelde dat hier een kans voor hen lag om samen een mooie bijeenkomst te creeeren!
Tegenwoordig zien we steeds meer dat de bijzondere, trillingsverhogende klanken van klankschalen worden gebruikt als methode om bijvoorbeeld te ontspannen, bij een meditatie of in een holistische behandeling.
Klankschalen zijn er van groot naar klein en hebben allemaal een unieke eigen trilling en geluid. Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat, worden onze organen en weefsels gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klank voortbrengt. Het heeft een harmoniserend en rustgevend effect op lichaam en geest.
Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.
Reiki (Rei en Ki) is het Japanse woord voor universele levensenergie Het is een oude Japanse heelkunst. Reiki versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend, bevordert zelfgenezing, harmoniseert de chakra’s en herstelt het evenwicht bij stress en spanningen.
Een samenspel van twee mensen, afgestemd op de behoefte van de persoon die het ontvangt, geeft rust in het lichaam en de geest!
Wanneer: Zaterdag 11 december 10:00 – 11:30 uur
Investering: € 20,00
Er is beperkt plaats dus reserveer op tijd.
Locatie:
New Life Yoga Zoetermeer, Scheglaan 12.
Vragen: info@newlifeyoga.nl
Leden reserveren via het ledenportaal of de App.