Recovery Yoga

Recovery yoga is eenvoudig, inspirerend en vitaliserend. De lessen bieden een uitgebalanceerd geheel aan oefeningen, die krachtig of juist rustig beoefend kunnen worden.

Recovery Yoga bestaat uit strekoefeningen, de klassieke Yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanning. Tijdens de uitvoering wordt de aandacht gericht op de gewaarwording in het lichaam en na de houding wordt de aandacht gericht op de uitwerking.  Het doel van is vooral weer contact te maken met gedachten, gevoel en energie, zodat je weet wat er in je gebeurt en je er invloed op uit kan oefenen.

Daarnaast wordt het lichaam door de oefeningen krachtiger en soepeler, waardoor je je meer bewust wordt van de mogelijkheden van je lichaam.

Het samenspel tussen lichaam en geest neem je vervolgens mee naar je dagelijks leven, waardoor je op alle vlakken beter kunt functioneren, zowel privé als in je werk.

De les wordt op zondagochtend om 10:00 uur gegeven en richt zich voornamelijk op het leren loslaten van spanning en stress (lichamelijk en geestelijk) De houdingen worden op een rustige en (bewuste) Mindful manier uitgevoerd waarbij de aandacht naar de ademhaling en het lichaam gebracht wordt. Dit draagt bij aan de reductie van stress en het loslaten van spanningen in zowel lichaam als geest. Ook komen ademhalingsoefeningen en verschillende aspecten uit de Mindfulness aan bod.

Bestel je proefles hier….