ZwangerschapsYoga

Tijdens de lessen ZwangerschapsYoga wordt je  (weer) in contact met je ontspannen en vreugdevolle staat van zijn gebracht. De ZwangerschapsYoga is toegankelijk voor alle zwangere vrouwen óók zonder yoga eZwangerschapsYogarvaring. De kern van de lessen bestaat uit contact met jezelf en je kind en houdingen om de energie weer optimaal te laten stromen. Verder wordt er gewerkt met klank, fijne geuren en (zelf)massage, hierbij stemt de docente zicht graag af op de groep en volgt haar intuïtie.

Je leert om de adem beter te leren te gebruiken als middel om bewust te ontspannen en met de adem aandacht en kracht beter te richten.

Vanuit de yogavisie maakt een zwangere vrouw met oefeningen, die aangepast zijn aan haar zwangere lichaam, niet alleen haar spieren soepel en sterk om uiteindelijk de bevalling zo goed mogelijk te laten verlopen, maar komt zij ook in contact met het vertrouwen in haar lichaam en met haar innerlijke kracht.

Tevens onstaat er een bewust contact tussen moeder en kind.

Vanaf 3 maanden zwangerschap kan je deelnemen aan de lessen. De lessen zijn doorlopend. Elke 1e vrijdag van de maand is er een partnerles.

Bestel direct hier……..