Yoga voor doven en slechthorenden

Voor doven en slechthorenden is het volgen van een reguliere yogales vaak niet te doen. Er kan je veel ontgaan en met name de ontspanning kan volledig aan je voorbij gaan. Voor doven en slechthorenden is weinig tot geen yoga en meditatie aanbod. Bij New Life Yoga willen wij daar graag verandering in brengen.

De lessen worden op maat gemaakt. Je wordt middels gebarentaal begeleid. Een tolk is niet nodig. Cursisten kunnen helemaal zichzelf zijn en hoeven zich niet  ‘aan te passen’ . De zintuigen, die in het dagelijkse leven op volle toeren draaien, kunnen ontspannen en tot rust komen._MG_8998

Door de lessen wordt je niet alleen soepeler. Je wordt je ook bewuster van je eigen gevoelswereld, je lichaam en je gedrag. Doordat je in de houdingen leert “los te laten” kan je dit ook makkelijker naast de mat.

Middels internet kun je heel veel lessen volgen, en dat is fantastisch, maar het is niet te vergelijken met de ervaring van het met elkaar yoga beoefenen. Die ervaring gaat dieper en is veel leuker. Ook het contact met een docent geeft je de mogelijkheid vragen te stellen na de les en via email.

De lessen van Joy zijn toegankelijk voor doven, slechthorenden en horenden.

ENJOY THE JOY OF YOGA BIJ JOY!!!

Bestel hier je proefles….