Workshop “I Matter”

Over ‘I Matter’ Life Coaching Workshop

‘ Our first love and last love is…Self Love’. 

De ‘I Matter’ Life Coaching workshop wordt gegeven door Rosa Winkel, Internationaal Relatie coach voor vrouwen. Rosa is Nederlandse en werkzaam in Bali en komt eenmalig een workshop verzorgen in Zoetermeer.

De workshop is een intieme groepssessie, waarbij zij een veilig, open en ondersteunende omgeving biedt om persoonlijke verhalen en ervaringen te delen.

In de workshop zullen we ingaan op vragen als:

  • Hoe kan ik van mijzelf gaan houden zodat ik zelfstandig, tevreden en gelukkig kan zijn?
  • Hoe ontwikkel ik mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen?
  • Hoe luister ik naar mijzelf, zorg ik dat ik niet over mijn grenzen ga en hoe laad ik mijn batterij weer op

Wij doen dit door middel van praktische oefeningen, die je helpen om woorden en inzichten om te zetten in acties, zodat je daadwerkelijk je doel kan bereiken. Wij zullen tevens onze creativiteit gebruiken om je de mogelijkheid te bieden je bewust te worden van je diepste verlangens en obstakels.

Ter afsluiting mogen wij heerlijk gaan luisteren naar Fatma Genc’s boekpresentatie over haar boekje “Yin Koningin”, waarin ze ons meeneemt in haar zoektocht naar geluk en de lessen die zij heeft geleerd.

Wanneer: Zaterdag 9 December 2017

Tijd: 11.00 – 15.00 uur

Waar: New Life Yoga Zoetermeer

Door: Relationships That Matter

Kosten: €50,- inclusief Lunch en boekpresentatie Fatma Genc

 

*** Reserveer hier, we hebben maar een beperkt aantal plekken ***

 

‘I Matter’  Life Coaching Workshop programma

11.00 – 13.30                        Workshop Rosa

13.30 – 14.00                        Lunch

14.00 – 14.45                        Fatma boek presentatie

14.45 – 15.00                        Afsluiting (boeken coachingstraject / boek kopen Fatma)

 

Wie is Rosa Winkel

 

Hoi!

Ik ben Rosa, oorspronkelijk uit Den Haag, maar sinds 3 jaar wonend op Bali. Ik ben op Bali werkzaam als Life Coach. Ik coach vrouwen op het versterken van de relatie met hunzelf, zodat zij gelukkig zijn als individu met als resultaat beter in staat zijn om hun geluk en liefde te delen met hun partner, kinderen, vrienden, familie en collega’. Om die reden noem ik mijzelf ook wel Relatie coach.

Ik heb een brede kennis in psychology en ik ben gecertificeerd NLP deskundige. Voornamelijk gebruik ik mijn eigen levenservaring en hoog ontwikkelde intuïtie, ook wel eens als physic abilities omschreven, om vrouwen te begeleiden op de weg naar zelf realisatie en ultiem geluk.

Inmiddels heb ik honderden vrouwen over de hele wereld gecoacht met vragen als:

Hoe kan ik van mijzelf gaan houden zodat ik zelfstandig, tevreden en gelukkig kan zijn?

Hoe ontwikkel ik mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen?

Hoe luister ik naar mijzelf, zorg ik dat ik niet over mijn grenzen ga en hoe laad ik mijn batterij weer op?

 

Het vinden van antwoorden op deze vragen resulteerde in dieper geluk in de liefde, werk en gezondheid.

Voor meer informatie over Rosa, bezoek haar website

 

Wie is Fatma Genc?

Voormalig BN-er en actrice Fatma Genc, is nu auteur van haar eerste debuut boekje “Yin Koningin”. Fatma kwam naar Bali een jaar geleden en bezocht Rosa’s workshop. Zij besloot daarna het coachingstraject met haar te volgen. Al haar inzichten in deze bijzondere en transformerende tijd heeft ertoe geleid om dit boekje te schrijven.

Fatma aan t woord….

“Dromen vol begon ik aan mijn acteercarrière in Utrecht bij Huis aan de Werf. Jarenlang ben ik actief geweest binnen de Nationale Kind- en Jeugdraad waarbij ik jongeren heb begeleid naar debatten in de Tweede Kamer. Na en aantal grote voorstellingen te hebben gespeeld, waaronder een solo special op mijn lijf geschreven door Guus Kuijer, begon de TV- en Filmwereld toch te lonken. In 15 jaar tijd heb ik mogen spelen in een aantal films (‘N Beetje Verliefd, Gangsterboys, Biz) en vaste televisie series (Spangas, Seinpost DH). Tijdens mijn opstartende BN-er carrière werd ik vaker geconfronteerd met stereotypering, politiek en de geldingsdrang binnen de media. Omdat het tijd werd voor wat nieuws en ik de founder van WeTransfer leerde kennen, mocht ik mijn heil zoeken in de wereld van de snelgroeiende tech start-up. In een wereld waarin de norm is om te streven een #GirlBoss te zijn, heb ik besloten om het tegenovergestelde te doen: stil staan. Want ondanks al het moois besefte ik me dat mijn garderobe grijs was geworden, mijn lichaam signalen gaf die mijn brein niet durfde te verwoorden en depressiviteit op de loer lag. Het werd tijd voor een introspectie op de impact van en supersonische prestatiemaatschappij waarin ik geen enkele seconde zonder mijn telefoon kon. Ik boekte en ticket nar Bali en bundelde al mijn lessen in het boekje “Yin Koningin.”

Ook helpt Fatma startende bedrijven en jonge professionals structuur en directie te vinden waarbij de nadruk ligt op de juiste balans tussen werk en cultuur.

 

Over Yin Koningin 

Als een topsporter of amateurvoetballer een blessure heeft dan is het logisch dat hij even moet ontspannen en bijkomen. Waarom wordt zelfonderzoek, yoga, meditatie, coaching of therapie dan zo vaak nog als iets zweverigs gezien? Hard werken (yang) is de norm, aan je zelf werken (yin) doe je er maar bij. Terwijl we ons brein best mogen verzorgen en bij laten komen van al het harde werk dat het dagelijks doet.

We zijn geprogrammeerd om op jonge leeftijd te gaan voor succes op school en om later een baan te vinden waarin we kunnen versnellen en uitblinken. Eenmaal up and running wordt het steeds normaler om ‘druk’ te zijn. Volle agenda’s staan symbool voor productiviteit en dus blijft voor spontaniteit steeds minder ruimte. Stilstand en falen wordt vaker gezien als een zwakte dan dat het iets constructiefs betekent.

Yin Koningin is een boekje wat meegaat met de snelle consumptie van informatie, maar met betekenisvolle verhalen en oefeningen die helpen om dicht bij jezelf te blijven in de wervelwind van verplichtingen en verwachtingen in onze prestatiemaatschappij.

Voor meer informatie over Fatma, bezoek haar website.