SupYoga

Ben je dol op water en yoga? Dan is SupYoga iets voor jou! Op een Stand Up Paddle board yogahoudingen doen, terwijl het water onder je kabbelt. Zo kom je helemaal in balans. Sup is namelijk naast een surf- en peddelsport vooral ook een balanssport! In de zomermaanden kan je regelmatig genieten van deze heerlijke combinatie aan de Noord AA in Zoetermeer.

Met suppen kom je in een flow en doordat je op het water bent, kom je helemaal tot rust. De combinatie met yoga ligt dus helemaal voor de hand. Vind je suppen leuk en heb je iets met yoga, kom dan naar 1 van de SupYoga workshops.
SupYoga
We starten met een yoga warming up (aarden) aan de kant. Na een introductie over de basistechniek van suppen, stapt iedereen op de paddleboards en doen we een kort rondje om het boardgevoel te krijgen en de eerste balans te vinden. Vervolgens wordt de ultieme combinatie opgezocht en doen we verschillende yogahoudingen op de sup. Na een uur op de Sup kunnen er nog foto’s gemaakt worden. 

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En als je nog nooit op een sup hebt gestaan, is dat ook geen probleem. Je kunt gewoon in sport/yogakleding of badkleding mee doen. Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, dus neem een extra setje kleding mee. Je kan ook een surfpak lenen, dus koud krijg je het niet.

Er zijn voor de verschillende data slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf je dus tijdig in voor een plekje

Docente: Joy

Wanneer: Op de volgende data van 11:00 – 12:30 uur

Zaterdag 29 april

Zondag 21 mei

Zaterdag 10 juni

Zondag 2 juli

Zondag 13 augustus

Zaterdag 2 september

Zondag 24 september

Heb je een groepje van 5 of meer dan kan er ook op andere tijden een workshop gegeven worden.

Kosten: € 25,00 per persoon  Bestel hier je losse les….

5 rittenkaart: € 100,00 (WEL seizoensgebonden, NIET persoonsgebonden) Bestel hier je rittenkaart….

Heb je een eigen board dan kost een les € 15,00. Stuur in dat geval even een mailtje.

Opgeven of vragen: info@newlifeyoga.nl.
Een plekje is pas definitief na volledige betaling.