SupYoga

Ben je dol op water en yoga? Dan is SupYoga iets voor jou! Op een Stand Up Paddle board yogahoudingen doen, terwijl het water onder je kabbelt. Zo kom je helemaal in balans. Sup is namelijk naast een surf- en peddelsport vooral ook een balanssport! In de zomermaanden kan je regelmatig genieten van deze heerlijke combinatie aan de Noord AA in Zoetermeer.

Met suppen kom je in een flow en doordat je op het water bent, kom je helemaal tot rust. De combinatie met yoga ligt dus helemaal voor de hand. Vind je suppen leuk en heb je iets met yoga, kom dan naar onze SupYoga lessen.
SupYoga
We starten met een yoga warming up (aarden) aan de kant. Na een introductie over de basistechniek van suppen, stapt iedereen op de paddleboards en doen we een kort rondje om het boardgevoel te krijgen en de eerste balans te vinden. Vervolgens wordt de ultieme combinatie opgezocht en doen we verschillende yogahoudingen op de sup.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En als je nog nooit op een sup hebt gestaan, is dat ook geen probleem. Je kunt gewoon in sport/yogakleding of badkleding mee doen. Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, dus neem een extra setje kleding mee. Je kan ook een surfpak lenen, dus koud krijg je het niet.

Wanneer: Van April tot September elke 2e en 4e donderdag van de maand van 19:00 – 20:00 uur.

Docente: Joy

Heb je een groepje van 5 of meer dan kan er ook op andere tijden een workshop gegeven worden.

Deze les valt binnen onze abonnementen en strippenkaarten.

Wanneer je geen lid bent dan kan je voor € 22,50 meedoen aan deze les. Een board en wetsuit is in de prijs inbegrepen.   Bestel hier ticket

Heb je een eigen board? Dan koop je voor € 12,50 een losse les. Geef bij notities even aan dat het om de SupYoga gaat en welke datum je deel wil nemen.

Vragen: info@newlifeyoga.nl.