Sabine

Sabine de Vos, kinderverpleegkundige en moeder van 2 dochters.

In mijn functie als kinderverpleegkundige werk ik in het ziekenhuis dagelijks met pasgeborenen en kinderen tot 4 jaar oud.  Door literatuurstudie en ervaringen in de praktijk kwam ik erachter hoeveel voordelen massage en yoga hebben voor baby’s en kinderen.

Toen ik klaar was met de opleiding tot docent babymassage expert en
docent baby-yoga ben ik gestart met mijn bedrijf BIEN & ZOET waar ik cursussen en lessen babymassage en yoga geef.
Ik vind aandacht voor je kindje en echt even stil staan bij elkaar heel belangrijk. De interactie tussen ouders en kinderen is voor mij heel bijzonder en mooi om te zien.
Tijdens een yoga les ben je echt contact aan het maken met je kindje.. Door verschillende aanrakingen en bewegingen leer je je kindje beter kennen.
Het speelse karakter van de oefeningen en het onderlinge contact dragen op een positieve manier bij aan de ontwikkeling van jouw kindje.
Het lichaamsbesef van je kindje wordt groter, de spieren en gewrichten blijven soepel en je leert specifieke oefeningen die ondersteuning geven bij darmkrampjes.

De les “Ontspanning en plezier voor twee” ga ik op donderdagochtend
van 9.00 uur- 9.45 uur geven.
We doen rustige yogaoefeningen, die speciaal ontwikkeld zijn voor baby’s, in combinatie met baby-gym en spelmassage. Naast een groot aantal basisoefeningen leer je ook oefeningen op liedjes en rijmpjes!

Als docent baby en peuter yoga breng ik graag met veel enthousiasme mijn kennis en technieken over in de lessen “Ontspanning en plezier voor twee”.

Ik hoop je samen met je kindje snel te zien bij New Life Yoga!