Ruud

Wie is Ruud?

Ik denk dat je mij het beste kunt omschrijven als een surfende yogi. Of een yogende surfi. Mruudet een vleugje humor. Ik ben 35 jaar oud en ik woon in Rotterdam.

Ik hou van sporten, met je lichaam in beweging zijn, zoals surfen, wielrennen, mountainbiken, snowboarden en crossfit. Muziek maken vind ik ook erg fijn. Djembé spelen, pingelen op de gitaar en vooral ook zingen. Tussendoor werk ik ook nog een beetje op het bedrijfsbureau van een grote aannemer, plannen van aanpak schrijven voor aanbestedingen. Oh ja, dat schrijven doe ik ook privé, in dagboek-stijl. Om mijn belevenissen een plekje te geven.

Verder is reizen, de wereld ontdekken een grote passie. Ik ben 4 maanden in Australië geweest in 2010. In 2013 ben ik daar weer teruggekeerd, voor 9 maanden. Heel veel gesurft uiteraard. Het reisjaar 2013 heb ik afgesloten met drie maanden Azië: Indonesië, Maleisië, Thailand en Nepal. Een geweldige ervaring.

Ik doe graag iets voor een ander zonder er iets voor terug te krijgen, daarom doe ik vrijwilligerswerk voor Big Brothers Big Sisters Rotterdam. Ik ben mentor van een Antilliaans jongetje van zes jaar oud. Één uur per week ga ik naar zijn school om spelletjes met hem te doen of te voetballen, waar ‘ie maar zin in heeft’. Hier krijgt hij zelfvertrouwen van en dit geeft mij een heel goed gevoel.

Ik doe inmiddels een jaar of 8 aan yoga, verschillende stijlen heb ik geprobeerd. Het meest heb ik Iyengar yoga gedaan denk ik. Inmiddels heb ik de opleiding tot Vinyasa yogadocent bij Yoganesa in Rotterdam succesvol afgerond. Vinyasa past het beste bij mij vanwege het flowy dansritme en de creatieve vrijheid die je in een les kunt stoppen. Ik beoefen ook sinds 5 jaar Vipassana meditatie. De combinatie van yoga en meditatie vind ik supermooi. Yoga en meditatie zijn ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik vind het fantastisch dat Margo startende yogaleraren een kans geeft ervaring op te doen. Na mijn “stageperiode” bij New Life Yoga ben ik dan ook gebleven om elke zaterdagochtend van 9:15 – 10:30 uur les te geven.

Bestel hier je proefles….