Personal Yoga

Je kunt bij New Life Yoga & Coaching ook 1 op 1 yogalessen volgen. De les wordt speciaal af_MG_9339gestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Personal yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en krijg je sneller meer plezier in je yogabeoefening.

Het kan ook zijn dat een groepsles een te grote stap is. Bijvoorbeeld als je onzeker bent over je niveau of misschien maak je je zorgen om een blessure. Een personal Yogales helpt je hier op een ontspannen manier overheen.  Of misschien heb je geen tijd voor een groepsles. Of  heb je liever les waar en wanneer het jou uitkomt.

Personal Yogalessen zijn perfect om de balans tussen lichaam, geest en hart te herstellen. Je wordt heel bewust van patronen en gewoontes die pijn en disbalans veroorzaken. In je carrière, je relaties of je gezondheid bijvoorbeeld.

Heb je een rookvrije, goed geventileerde ruimte thuis of op je werk? Dan kan ik ook daar een les komen verzorgen. Woon of werk je in Zoetermeer of Bleiswijk dan komen er geen reiskosten bij.

Personal Yoga is er ook voor doven en slechthorenden.

Bestel hier je Personal Yogales….