Maren

Mijn naam is Maren Wilkeshuis en ik geef met heel veel passie en plezier zwangerschapsyoga. In mijn bedrijf Liefde voor jezelf coach en begeleid ik mensen rondom de zwangerschap zie: www.moeiteloosbevallen.nl. Ook coach en begeleid ik mensen die lasten ervaren van het hooggevoelig zijn.

Mijn yogareis is jaren geleden begonnen met Hatha Yoga om meer contact met mijn lichaam te ervaren en te ontspannen. Daarna heb ik onder andere ervaring opgedaan met Kundalini Yoga, Yin Yoga en Mindfullyoga. Voor mij is Yoga de ingang tot lichaamsbewustzijn en ontspanning. Yoga betekent voor mij contact met mezelf en mijn lichaam, van daaruit leven brengt mij ontspanning en vreugde. Door mijn (hoog)sensitiviteit is dit ook belangrijk voor mij om balans te ervaren in alles wat het leven mij laat ervaren. Yin en Yang, het is er allemaal en brengt mij de perfecte situaties om te leven in bewustzijn.

Bij Arterre in Utrecht heb ik de opleiding tot KinderYoga docente en Therapeutisch KinderYoga docente gevolgd. Daarna in Rotterdam bij Pureyoga de opleiding tot ZwangerschapsYogadocente.

Ik geniet van tijd met mijn zoontje van 3,5 jaar die ik beschouw als mijn grootste leermeester. Hij is een zuivere spiegel en zijn wijze levenslust en energie zijn prachtig om te ervaren (soms iets minder om 6 uur ’s ochtends;)

De natuur neemt voor mij een belangrijke plek in. Ik geniet van de natuur en dieren. Tijdens een wandeling in de natuur voel ik mij weer verbonden met mezelf en brengt het mij in contact met de grond onder mijn voeten.

Verder hou ik ervan om out of the box te leven, of liever gezegd ik laat de box gewoon helemaal weg. Ik zie het leven als avontuur en experiment waarbij iedere ervaring mij weer dichterbij mezelf brengt. Op die manier werkt het leven voor mij en ben ik mij ervan bewust dat ik het in ieder moment zelf creëer, en wow wat een ruimte ontstaat er dan!

Met heel veel plezier geef ik elke vrijdagavond van 19:45 – 21:00 uur de ZwangerschapsYoga bij New Life Yoga en hoop ik zwangeren te kunnen inspireren dat een kalme, soepele geboorte voor iedereen mogelijk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens lessen breng ik mensen graag (weer) in contact met hun ontspannen en vreugdevolle staat van zijn. De zwangerschapsyoga is toegankelijk voor alle zwangere vrouwen ook zonder yoga ervaring. De kern van de lessen bestaat uit contact met jezelf en je kind, houdingen om de energie weer optimaal te laten stromen. Verder werk ik graag met klank, fijne geuren en (zelf)massage, hierbij stem ik mij