Klankconcert

Regelmatig verzorgt Zang-/Muziek-/Yogadocent Mirjam van der Beek-van Gelderen een klankconcert bij New Life Yoga. Tijdens het klankconcert zal zij je op een muzikale ontdekkingsreis meenemen. Je kunt heerlijk ontspannen op de prachtige klanken van onder meer  klankschalen, harp, viool, monolina, Indiase Tanpura, Japanse koto en monochord. Naast het gebruik van diverse wereldinstrumenten zal  Mirjam tevens verschillende liederen voor je zingen. Je wordt als het ware ondergedompeld in een ‘bad’ van klanken. Meer informatie over Mirjam vind je op haar website.

Doordat 70% van het lichaam uit water bestaat, worden de trillingen van het geluid door het lichaam verplaatst. Hierdoor vindt er een fijne innerlijke massage plaats van de cellen. Door de klankmassage wordt het lichaam in een harmonische trillingsfrequentie gebracht. Een weldaad voor lichaam en geest!

Kom deze unieke ervaring beleven in onze gezellige studio. Neem warme, makkelijk zittende kleding mee voor tijdens de workshop. Het concert duurt een uur. Na het concert is er nog tijd om de ervaring met elkaar te bespreken onder het genot van een kop thee.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers

Kosten € 16,50

Wanneer: zaterdag 17 maart van 20:00 – 21:30 uur

Bestel je ticket in de webwinkel.