Diana

Mijn naam is Diana Diekman. Ik ben getrouwd en heb twee zoons.

Zolang ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in Yoga en alles wat er mee in verbinding staat. Rond mijn twintigste heb ik ongeveer 7 jaar Hatha yoga lessen gevolgd. Hierdoor had ik een goede basis van verschillende yogahoudingen en series. Deze kennis gebruikte ik om thuis yoga te blijven doen. Ik heb in mijn slaapkamer altijd een plekje klaar waar ik mijn matje kwijt kan. Ook op vakantie gaat mijn yogamatje regelmatig mee.

Yoga is altijd een vorm van beweging geweest waar ik me prettig bij voel. Vooral door het effect van de houdingen voor je lichaam en tegelijkertijd de werking die het heeft op hoe je je voelt. De laatste jaren merkte ik dat ik weer behoefte had om lessen te gaan volgen. Ik miste de begeleiding tijdens de houdingen en de gezelligheid van het volgen van lessen. Bij het volgen van yogalessen vind ik de docenten en de ruimte erg belangrijk. Vorig jaar kreeg ik in één week van zowel mijn schoonzus als mijn buurvrouw Bernanda (docent Yin yoga) de tip om het eens bij New Life Yoga te proberen. Na 1 les merkte ik al dat de studio van Margo precies was waar ik naar op zoek was. De sfeer is heel gemoedelijk en je kunt gewoon jezelf zijn.

Sindsdien ben ik gemiddeld 3 keer per week lessen aan het volgen. Ik heb nog niet alle vormen uitgeprobeerd, maar ga dat zeker nog doen.

Door het enthousiasme van Bernanda over de Yin Yoga opleiding die zij heeft gevolgd, ben ik ook met de Yin opleiding begonnen. In eerste instantie voor mezelf. Om me te verdiepen en gewoon omdat ik het erg leuk en fijn vind om te doen. Nu de opleiding succesvol heb afgerond, wil ik eigenlijk iedereen dezelfde ervaring meegeven die ik zelf iedere keer heb als ik een Yin yoga les heb gevolgd. Vanaf juni heb ik die kans gekregen van Margo en mag ik elke donderdag van 21.00 tot 22.00 Yin yogales geven. Kom je het ook een keer uitproberen. Het is een heerlijke les voor het slapen gaan.