Carola

Mijn naam is Carola, echtgenote en moeder van twee kinderen. De thema’s gezondheid, voeding, oosterse geneeskunde en beweging zijn al heel lang een grote passie! Daarom heb ik van mijn passie mijn werk gemaacarolakt.

Gezondheid betekent voor mij het in balans zijn van lichaam en geest. Als natuurgeneeskundig therapeut kijk ik naar u als gehele mens, naar uw lichamelijk, emotioneel, psychisch en spiritueel functioneren en de samenhang daarin. Naast het voeren van een natuurgeneeskundige praktijk bied ik ook diverse Retraite weken aan in Portugal waarbij yoga dagelijks op het programma staat.

Sinds 4 jaar ben ik intensief met yoga bezig en dat brengt zoveel balans in mijn leven dat ik dit graag wil doorgeven aan anderen.Ik vind het fijn om diverse yogastijlen te beoefenen en mijzelf daarin open te stellen, wat bijdraagt aan mijn flexibiliteit en creativiteit. Daarom heb ik gekozen voor de internationale Vinyasa yoga teacher training bij Mandy Lathan. Een dynamische vorm van yoga waarbij de les op een creatieve manier opgebouwd kan worden, wat bijdraagt aan lichamelijke ontwikkeling en geestelijke rust.

New life Yoga heeft mij de mogelijkheid gegeven om stage te lopen tijdens mijn opleiding.  Nu ik mijn opleiding succesvol het afgerond heb ik iedere dinsdag van 20.30 – 21.30 uur een eigen les. In deze YinYasa les worden Vinyasa en Yinhoudingen gecombineerd.

Probeer eens een proefles en kijk wat deze vorm van yoga voor jou kan betekenen.  Zou erg leuk zijn als wij samen kunnen groeien.